Inför Levante – Helsingborgs IF

Även Helsingborg har ett tufft bortamatch i Europa League i kvällens möte mot spanska Levante. Trots att Levante är det lag som Helsingborg har störst chanser att rubba i gruppen, om man ser till oddsen, så ger spelbolaget Nordicbet hela 8,55 för en seger till HIF i dagens möte.

Matchstart: 21:05
TV: Tv4 Sport
Livestream: CSports

Skapa ett konto hos Bwin och du kan se Europa League livstream hos CSports i tre månader – gratis. Gör en insättning och spela för minst 200 kronor för att ta del av erbjudandet.

Levante gör debut i Europa League-gruppspelet

Levante gör sin första säsong i Europa League, någonsin, och har än så länge inte släppt in ett enda mål efter totalt 3-0 mot Motherwell FC i play-off-rundan. Dock har inte Levante övertygat i La Liga än så länge och har endast vunnit ett möte efter fyra omgångar.

För Helsingborgs del kunde det sett bättre ut i den Allsvenska serien och ligger just nu 10 poäng efter serieledande Elfsborg och HIF har fyra lag framför sig i serien. Ett resultat av ett tufft spelschema med kval och play-off i både Champions League och senare även Europa League.

Spelbolagen tror inte på Helsingborg

Spelbolagen är enliga om att Helsingborg borde vara nöjda med ens om de får med sig ett resultat från kvällens möte. Och i skrivandets stund ger Nordicbet 4,50 gånger pengarna för ett oavgjort resultat och hela 8,55 gånger pengarna om Helsingborg, trots allt, skulle vinna detta möte.

Det ska bli mycket spännande att se hur de svenska mästarna kommer agera i detta bortamöte. Matchen kan du följa i Tv4 Sport eller livestream hos CSports. Matchstart är klockan 21:05, en helkväll med andra ord med tanke på att AIK möter Napoli vid 19:00.