Inför VM-kvartsfinalerna – oddsen & favoriterna

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
Vinnarodds och favoriterna i semifinalerna i Fotbolls-VM 2018 i Ryssland

Nu är det dags för kvartsfinaler i Fotbolls-VM i Ryssland. Sverige vann åttondelsfinalen över Schweiz och kommer nu att ställas mot England i kvartsfinalen och ska vi tro spelbolaget Bethard så är Sveriges resa slut.

Vi har fyra högintressanta kvartsfinaler i Fotbolls-VM som kommer att spelas nu på fredag och lördag. Vi går igenom alla de fyra kvartsfinalerna med de oddsen från Bethard och hur vi tror de kommer att sluta.

6/7 16:00 Uruguay – Frankrike

Att gå vidare: 2,80 – 1,40
Matchodds 1X2: 4,55 – 3,20 – 2,00
Över/under 2,5 mål: 2,60 / 1,47
Oddsen från Bethard

Frankrike var det klart bättre laget i mötet mot Argentina. En match som blev målrik efter bland annat två mål av Kylian Mbappé. Uruguay vann åttondelsfinalen Portugal och visade att defensiven är lika stark även mot Europamästarna med Ronaldo i spetsen.

Frankrike kommer dock att bjuda på än mer offensiv och med Edison Cavani bort i anfallet så tror vi detta kommer att bli en för stor uppgift för Uruguay. Och det tror också Bethard som ger låga 1,40 på att Frankrike går vidare.

Fler odds och vårt speltips

6/7 20:00 Brasilien – Belgien

Att gå vidare: 1,52 – 2,40
Matchodds 1X2: 2,15 – 3,50 – 3,65
Över/under 2,5 mål: 1,95 / 1,80
Oddsen från Bethard

Denna kvartsfinal är något alldeles extra, Brasilien mot Belgien tä stjärnspäckade lag. Brasilien vann sin kvartsfinal tämligen enkelt över Mexiko medan Belgien var illa ute mot Japan men redde ut situationen i den sista matchminuten.

Brasilien visade inte mycket i gruppspelet men i mötet mot Mexiko var man klart bättre. Belgien stod för en svag insats mot Japan men lär steppa upp när Brasilien stå på andra sidan. Vi tror på en mycket jämna match som mycket väl kan gå till straffar. Men att det till slut blir Brasilien som går vidare som oddsen från Bethard också talar för.

Fler odds och vårt speltips

7/7 16:00 Sverige – England

Att gå vidare: 2,85 – 1,40
Matchodds 1X2: 4,55 – 3,25 – 1,90
Över/under 2,5 mål: 2,60 / 1,47
Oddsen från Bethard

Som vi alla redan vet så stod Sverige för en ny heroisk insats när man slog ut Schweiz i åttondelsfinalen och tog sig välförtjänt vidare. Nu möter man England som vann en stökig tillställning mot Colombia som fick avgöras på straffar.

Det kommer att bli en svår match för Sverige mot ett relativt ungt England fullt av talanger och med målkungen Harry Kane i spetsen. Sverige kommer sannolikt att backa hem likt i matchen mot Tyskland och det skulle inte förvåna oss om det återigen blir ett straffavgörande för England.

Vi hoppas givetvis på ett svenskt avancemang som ger oddset 2,85 hos Bethard.

Fler odds och vårt speltips

7/7 20:00 Ryssland – Kroatien

Att gå vidare: 2,40 – 1,54
Matchodds 1X2: 3,90 – 3,10 – 2,20
Över/under 2,5 mål: 2,65 / 1,45
Oddsen från Bethard

Ryssland gjorde kanske inte sin bästa insats i turneringen mot Spanien men ett straffmål räckte för att ta matchen till en straffläggning som man sedermera vann. Nu möter hemmanationen Kroatien som också gick vidare på straffar mot Danmark.

Efter en strålande insats i gruppspelet så var insatsen mot Danmark inte lika övertygande och faktum är att man ska vara glada att man är vidare till kvartsfinalen. Nu ställs man mot Ryssland som vi tror inte kommer att backa hem lika mycket mot Kroatien som man gjort mot Spanien.

Känslan är att Kroatien återigen kommer att göra oss besvikna och med sitt publikstöd så är det inte helt otänkbara att Ryssland tar sig vidare, trots att Kroatien är den stora oddsfavoriten på förhand hos Bethard till oddset 1,54.

Fler odds och vårt speltips

Alla eventuella möten i semifinalerna

Uruguay – Belgien

Uruguay – Brasilien

Frankrike – Brasilien

Frankrike – Belgien

Ryssland – England

Ryssland – Sverige

Kroatien – England

Kroatien – Sverige

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 juli, 2018