bet365

Madrid Open 2023: Live stream & odds

 • 1000 kr gratisspel
 • Minsta odds: 1.80
 • Läs mer om Unibet
 • Stort utbud och bra odds.
 • En av de stora giganterna.
 • Live streaming i högklass.
Madrid Open 2023 live stream & odds

Den 21 upplagan av Madrid Open i tennis är igång och turneringen är minst sagt stjärnspäckad. Hos Unibet kan du se turneringen live stream och spela på alla matcher. Carlos Alcaraz vann Barcelona Open förra veckan och är favorittippad med oddsen på sin sida i herrarnas turnering.

Madrid Open i tennis kommer att spelas från den 26:e april till den 7:e maj. Underlaget är grus och turneringen är en perfekt uppladdning inför Franska Öppna. Ett underlag som gynnar vissa spelare som exempelvis Carlos Alcaraz på herrsidan.

Så ser du Madrid Open live stream hos Unibet

Tid som behövs: 10 minuter

För att se Madrid Open live stream hos Unibet så följer du nedanstående guide.

 1. Skapa ett konto

  Har du inget konto sedan tidigare så behöver du ett hos Unibet. Detta kan du göra helt kostnadsfritt. Med hjälp av din e-legitimation kan du regga ett konto snabbt och smidigt. Så att du kan komma igång direkt. Skapa konto

 2. Se till att du har pengar på kontot

  För att se matcherna i Madrid Open live stream så gäller det att du har pengar på ditt konto hos Unibet. Har du precis skapat ett konto så får du dessutom en extra bonus när du gör en insättningar. Just nu ger Unibet nya kunder en bonus i form av ett gratisspel utan omsättningskrav. Sätt in pengar

 3. Se matcherna i Madrid Open live stream

  När du har pengar på ditt konto så kan du nu följa matcherna i Madrid Open live stream, helt gratis, hos Unibet. Matcherna som spelas just nu hittar du i ”live”- eller ”streaming”-sektionen. Övriga matcher hittar du i Unibets sportsbook, ett tips är att använda sökfunktionen. Live stream

Till Unibet

Toppseedade spelare & odds favoriter

Många högt rankade spelare deltar i årets Madrid Open för herrar, men inte Novak Djokovic som var tvungen att dra sig ur på grund av skada. Djokovic vill fokusera på att vara 100% till Roland Garros, vilket såklart är det viktiga. Men vi har en hel del andra toppspelare som kommer att slåss om denna titel, inte minst den regerande Madrid Open mästaren Carlos Alcaraz som kommer till turneringen som favorit att vinna igen. Bortsett från honom så är det även Tsitsipas, Medvedev, Ruud och Rublev som alla gjort det riktigt bra i år. 

Möjliga kvartsfinaler

Med en så här stjärnspäckad turnering så kommer kvartsfinalerna med stor sannolikhet att bli riktigt spännande. Carlos kan behöva möta Rublev i kvartsfinalen vilket såklart kommer bli en tuff match men där jag tror på förhand att Carlos vinner. Med grus som underlag där Carlos vunnit 12 av sina 13 matcher i år är han otroligt svårslagen. I resterande kvartsfinaler så kan Tsitsipas komma att möta Auger-Aliassime, Fritz mot Medvedev och även Holger Rune mot Casper Ruud. 

Vem tror jag vinner Madrid Open 2023?

Mina pengar kommer att vara på den regerande mästaren som jag tror rider vidare på det vinnande spåret efter hans vinst i Barcelona Open. Carlos kommer till turneringen i god form, det är på grus som är hans favoritunderlag, och kommer såklart vilja fortsätta vinna turnering efter turnering. En klar oddsfavorit.

Så det finns all anledning att följa årets upplaga och samtidigt ladda inför Franska Öppna. Missa inte att du kan se Madrid Open live stream hos Unibet som sänder alla matcher, det enda som krävs är ett konto med pengar.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 april, 2023