Oddsen på vem som tar över tränarposten i Arsenal permanent

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Fredrik Ljungberg fick uppdraget att tillfälligt ta över Arsenal efter att Unai Emery fick kicken. Och frågan är nu vem som kommer att få det permanenta uppdraget. Enligt oddsen från Unibet så är det en annan Arsenal-ikon som är favorit att ta över.

Den svaga säsongsinledningen av Arsenal ledde till slut att Unai Emery fick gå. Spiken i kistan blev förlusten mot Eintracht Frankfurt i Europa League. Arsenal är därmed ett i raden av Premier League-klubbar som har bytt tränare under hösten.

Ljungberg en av favoriterna att ta över

Unai Emerys ersättare blev ingen mindre än svensken Fredrik Ljungberg men än så länge är Ljungberg bara en tillfällig lösning. Frågan är nu om han kan gå i Ole Gunnar Solskjaer och bli en permanent lösning? Det som talar emot Ljungberg är han bristande erfarenheter och att de två första matcherna, mot Norwich och Brighton, under hans vingar bara resulterat i en poäng. Just nu spelas Ljungberg till 4,00 och är tredjehandsfavorit hos Unibet.

Här hittar du de senaste oddsen hos Unibet

Mikel Arteta – Unibets främsta favorit

Det är många andra tränare det viskas om vid sidan av Fredrik Ljungberg. Kikar vi på oddsen från Unibet så ligger en annan Arsenal-ikon i toppen av oddslistan Mikel Arteta till 2,25 gånger pengarna. Dock är Arteta just nu vid Pep Guardiolas sida i Manchester City men som vi vet kan allt hända.

Här hittar du de senaste oddsen hos Unibet

Allegri – Unibets tvåa

Ett annat hett alternativ är italienaren Massimiliano Allegri som just nu är klubblös och har många framgångsrika år med Juventus bakom sig. Han spelas just nu till oddset 3,00.

Här hittar du de senaste oddsen hos Unibet

Viktig match ikväll

I kväll så ska Arsenal ta sig ann West Ham på bortaplan. Ett West Ham som inte rosat marknaden den senaste tiden och som är ett av de sämre hemmalagen i ligan. Arsenal är därmed klara favoriter och kanske är det den matchen som avgör Ljungbergs framtid i klubben?

Nedan hittar du de senaste oddsen från Unibet.

Här hittar du de senaste oddsen hos Unibet

Oddsen att bli permanent tränare för Arsenal

Mikel Arteta 2,25
Massimiliano Allegri 3,00
Fredrik Ljungberg 4,00
Patrick Vieira 6,00
Eddie Howe 8,00
Nuno Espírito Santo 9,00
Mauricio Pochettino 12,00
Carlo Ancelotti 15,00
Brendan Rodgers 15,00
Rafael Benitez 17,00
Steven Gerrard 21,00
Thierry Henry 34,00
Leonardo Jardim 34,00
Julian Nagelsmann 34,00
Sol Cambell 34,00
Gareth Southgate 51,00
Thomas Tuchel 51,00
Arséne Wenger 51,00

Oddsen är hämtade från Unibet kl 17:00 den 9/12 2019

Här hittar du de senaste oddsen hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 december, 2019