Oddsen rasar för Mjällby i Superettan

Innan Superettan drog igång 2009 var Mjällby knappast favorit att vinna. Från att oddset legat på 11 gånger pengarna innan starten har siffrorna nu rasat ner till knappa 1,25 gånger pengarna.

Det är inte konstigt att oddsen är lägre eftersom Mjällby leder Superettan klart och dessutom tvålade till serietvåan Åtvidaberg med 6 – 1. Dock måste det ändå anses som anmärkningsvärt att spelarna endast får 1,25 gånger pengarna på att Mjällby vinner Superettan, trots att det återstår 16 omgångar. Enligt :Expekt: är blekingelaget så pass överlägsna att man helt enkelt inte vågar sätta högre odds. Det här öppnar för spel på lag som Åtvidaberg, Assyriska och Sundsvall…om man nu tror att de rår på listerpojkarna i gult.

Vinnare i Superettan 2009 – Odds från :Expekt:

Mjällby – 1,25
Assyriska – 7,00
Åtvidaberg – 10,00
GIF Sundsvall – 17,50

Expekt bjuder också till odds på kvällens Europaspel där vi har vårt svenska lag Helsingborgs IF som spelar borta mot FC Zestaponi. Dock har spelbolagen verkligen favoritsatt skåningarna som endast får 2,10 för vinst på bortaplan. Det är kanske skrälldags för hemmalaget till oddset 3,10?

Elfsborg tar sig an Haladás på Borås Arena och har fått oddset 1,35 av :Expekt:. Kan vara spelbart i en dubbel eller trippel med andra matcher, som ensam match är det svårmotiverat.