Ole Gunnar Solskjaer får sparken enligt oddsen

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.
Ole Gunnar Solskjaer får sparken

Ole Gunnar Solskjaer är starkt ifrågasatt som tränare för Manchester United och Nordibet ger låga 1.25 att han blir nästa tränare att få sparken i Premier League. Spelbolaget håller Antonio Conte som klar favorit att ta över efter Solskjaer.

Manchester United åkte i helgen på en av deras tyngsta förluster någonsin, när rivalen Liverpool åkte till Old Trafford och förnedrade United med klara 5-0. Efter utskåpningen så höjs nu rösten, på allvar, att Ole Gunnar Solskjaer nu bör sparkas från sin tränarpost, efter snart 3 år på posten.

Det är inte bara förlusten mot Liverpool som gör att Solskjaer hänger löst. United har bara tagit en poäng på de fyra senaste matcherna i Premier League och har tappat greppet om en topp 4-placering i ligen. Lägg därtill ett prekärt läge i Champions League som räddades upp av en riktigt stark upphämtning i andra halvlek mot Atalanta senast. Och man förväntar sig mer av Manchester United som har ett av världsfotbollens dyraste trupper.

Solskjaer sägs sitta säkert just nu. Men United går in i en period med riktigt tuffa matcher mot bland annat Tottenham, Atalanta och Manchester City. Och efter det är mötena mot Arsenal och Chelsea inte långt borta. Och det är mycket möjligt att Solskjaers dagar är räknade i United innan vi går in i december månad.

Lågt odds att Solskjaer får sparken

Oddsen från Nordicbet talar klart för att Ole Gunnar Solskjaer kommer att få sparken från Manchester United denna säsong och att han blir nästa tränare att lämna sin post, i Premier League, till låga 1.25 gånger pengarna.

Gå till Nordicbet

Conte klar favorit att ta över

Unibet har inte många profilstarka tränare att välja mellan så här mitt i säsongen. Men en tränare som sitter och rullar tummarna är den gamla Chelsea-tränaren Antonio Conte och enligt uppgifter från flera medier så har United varit i kontakt med Conte. Nordicbet håller därför Conte som det mest troliga alternativet att ta över efter Solskjaer till det låga oddset 1.75 gånger pengarna.

En annan som väntar på ett nytt uppdrag är den gamla storspelaren Zinedine Zidane som tog Real Madrid till tre raka Champions League-titlar som tränare säsongerna 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018. Dock är det än så länge lösa rykten som Nordicbet inte håller speciellt troligt men är ändå andrahandsfavoriten i oddslistan men till det höga oddset 10.00.

Bakom Zinedine Zidane hittar vi tränare som redan sitter på kontrakt men Brendan Rodger och Erik ten Hag till oddset 12.00 och Mauricio Pochettino som sägs vilja lämna PSG redan nu till oddset 15.00.

Se alla toppfavoriter nedan att tar över Ole Gunnar Solskjaer jobb om han skulle sparkas från sin post som tränare för Manchester United.

Oddsen på Manchester Uniteds nästa tränare

Toppfavoriterna att ta över om Ole Gunnar Solskjaer får sparken.

Antonio Conte 1.75
Zinedine Zidane 10.00
Brendan Rodgers 12.00
Erik ten Hag 12.00
Mauricio Pochettino 15.00
Laurent Blanc 25.00
Julen Lopetegui 25.00
Julian Nagelsmann 25.00
Massimiliano Allegri 25.00
Rafa Benitez 25.00
Ralf Rangnick 25.00
Gareth Southgate 25.00
Roberto Mancini 25.00
Oddsen är hämtade från Nordicbet den 26/10 2021 kl 17:15.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 oktober, 2021