Annons:
Kontakta oss för att bli en speltipsare

Tottenham - Manchester United

Event: Premier League   Start: 2017-05-14 17:30
Bästa matchoddsen
Tipico
1 1.85 +
Tipico
X 4.30 +
Tipico
2 3.30 +

Matchstart 17:30

Söndagen den 14 maj kommer Tottenham att möta Manchester United med matchstart 17:30 i Premier League.

Högsta oddset 1,85 på Tottenham som vinnare

 Är du intresserad av att betta på mötet mellan Tottenham och Manchester United så gör du det med fördel hos spelbolaget Tipico som ger det högsta oddset på favoriten Tottenham till det trevliga oddset 1,85 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Manchester United utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos Tipico som just nu ger det bästa och högsta oddset till 3,30 gånger pengarna.

Oddsen är på Tottenhams sida

Ser vi på oddsen från det föregående mötet mellan Tottenham och Manchester United tidigare under säsongen i Premier League så var Tottenham nederlagstippade hos spelbolagen. Ett bet på Tottenham gav då oddset 3,26 i snitt om vi jämför oddsen hos spelbolagen medan ett lagt spel på favoriten Manchester United gav i snitt oddset 2,19. Spelbolagen gav samtidigt oddset 3,38, i snitt, på ett oavgjort resultat under ordinarie tid.

1-0 seger till Manchester United senast

Manchester United vann det senaste mötet mot Tottenham, tidigare under söndagen den 11/12 säsongen i Premier League, med siffrorna 1-0.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på +.

Jämför oddsen på Tottenham - Manchester United

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Tottenham och Manchester United.

Matchodds
Spelbolag+++     (1%)(X%)(2%)Utdelning
Tipico Tipico1.854.303.30 50%22%28%93%
Tottenham - Manchester United statistik i Premier League

Tottenham har gjort 43 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 2,53 mål/match. Under säsongen som har gått har Tottenham släppt in totalt 8 mål på 17 matcher som laget spelat på hemmaplan i Premier League, det innebär att Tottenham släppt in 0,47 mål per match i snitt.

På bortaplan har Manchester United denna säsong ett facit med 27 gjorda mål på 15 spelade matcher. Manchester United har å sin sida ett bortafacit med 13 insläppta mål under säsongen i Premier League.

Under denna säsongen i Premier League har Tottenham gjort totalt 69 mål på 33 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,09 mål per match. Under den gångna säsongen har Tottenham ett facit med 22 insläppta mål på de 33 matcher som spelats i ligan. I snitt har Tottenham släppt in 0,67 mål per match.

Per match har Manchester United i snitt producerat 1,56 mål framåt på de 32 matcher som spelats i Premier League. Under den gångna säsongen i ligan så har Manchester United släppt in totalt 24 mål. Detta innebär att Manchester United har ett målsnitt på 0,75 insläppta mål totalt under de 32 matcher som spelats under säsongen i Premier League.