Se herrarnas semifinaler i Wimbledon livestream

I dag har vi två spännande semifinaler i herrarnas singelturnering i Wimbledon. Den semifinalen som sticker ut är dock mötet mellan Novak Djokovic och Roger Federer. Kolla in oddsen från Betsson och hur du kan se Wimbledon livestream hos spelbolaget.

Vi har en riktig höjdarmatch i dagens semifinal i Wimbledon mellan Novak Djokovic och Roger Federer. Det blir med andra ord en repris från Franska Öppna där de möttes även där i semifinalen. Då vann Djokovic med 3-0 i set och även om underlaget nu är gräs, istället för grus, så är Djokovic stor favorit att gå vidare till finalen.

Tittar man på oddsen så är det vinnaren mellan Djokovic och Federer som är favorit att vinna turneringen. Men med tanke att Djokovic är stor favorit i semifinalen så ger Betsson låga 1,70 gånger pengarna om han vinner herrarnas Wimbledon-turnering.

Även om det är herrarnas semifinaler som är på tapeten i dag så får vi inte heller glömma damernas turnrering där Serena Williams tog sig planenligt vidare till finalen genom att slå vitryskan Victoria Azarenka med 2-0 i set. Williams har även under turneringens gång slagit ut fjolårets vinnare Petra Kvitová. Williams är därmed favorit att slå polskan Agnieszka Radwanska i finalen till låga 1,17 gånger pengarna hos Betsson.

Betsson kommer att sända alla matcher i Wimbledon livestreaming. För att kunna ta del av sändningarna hos Betsson så måste du ha ett konto hos spelbolaget.

Odds för Herrarnas semifinaler i Wimbledon 2012

14:00 Novak Djokovic – Roger Federer 1.42 – 2.80
15:30 Andy Murray – Jo Wilfried Tsonga 1.40 – 2.95

Vinnarodds för herrarnas i Wimbledon-turnering

Novak Djokovic – 1.70
Roger Federer – 4.40
Andy Murray – 5.25
Jo-Wilfried Tsonga – 12.00

Final i damernas Wimbledon 2012

Lördag 7/7 14:00 Agnieszka Radwanska – Serena Williams 5.15 – 1.17
(obs starttiden är uppskattad och kan komma att ändras)

Oddsen är hämtade från Betsson