Silly Season: Heta odds på sommarens fönster

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Silly Season sommar 2023 - Heta rykten och transfers

Silly Season är redan i full gång, trots att fönstret för Premier League öppnade i dag och övriga storligor så sent som 1 juli. Vi går igenom redan klara flyttar och kollar in oddsen på heta rykten på sommarens fönster 2023.

Silly Season sommaren 2023 är redan igång!

Noterbara Silly Season-övergångar som redan har gått igenom är bland annat Alexis Mac Allister som lämnar Brighton och ansluter till ligakonkurrenten Liverpool. Och i motsatt riktning går veteranen James Milner. Engelsmannen Jude Bellingham är klar för Real Madrid och lämnar därmed tyska Dortmund, en spelare som har ryktats till flera engelska klubbar. Och inte minst så är Lionel Messi så gott som klar för spel i Inter Miami i MSL.

Samt att det mer eller mindre är klart att Karim Benzema lämnar Real Madrid för spel i den saudiska ligan. Fler spelare som Roberto Firmino, Eden Hazard, Wilfried Zaha och N’Golo Kante väntas göra detsamma.

Kane och Mbappé till Real?

Tillbaka i de europeiska toppligorna så är det många storspelare som väntas flytta på sig. Och bland dessa är Harry Kane och Kylian Mbappe två namn som sticker ut. Båda dessa två ryktas nämligen till Real Madrid och ges samma odds till 2.75 gånger pengarna. Många faktorer spelar in här och frågan om Real verkligen har råd med båda. Mbappe är mest logiskt eftersom han nyss meddelat att han inte förlänger med PSG och har ryktats till Real en längre tid.

Flytt för Harry Maguire i sommar?

Englands lagkapten Harry Maguire har också varit en spelare det har snackats kring. I klubblaget Manchester United så har speltiden varit skral under säsongen, trots alla skador under framförallt våren. Nu ser det allt mer ut som att Maguire, som anslöt för en rekordsumma, ser allt närmre ut att lämna. Tottenham sägs vara intresserade men spelas just nu till höga 2.80 gånger pengarna att han går dit, hos Unibet. Mycket kommer nog hänga på hur mycket United vill ha.

Lågoddsare i sommarens Silly Season

Lågoddsare att flytta på sig är West Hams Declan Rice som spelas till låga 1.25 att gå till Arenal. Även Manchester Citys guldklimp Ilkay Gundogan väntas röra på sig och spelas nu till 1.40 gånger pengarna till Barcelona. Och Mason Mount som länge har varit på tapeten till Manchester United och spelas nu till 1.25 gånger pengarna hos Unibet.

Spelare som väntas stanna

Spelare som Unibet tror stannar kvar i sina klubbar trots en del rykten är Cristiano Ronaldo, Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen, David de Gea, Rasmus Højlund och Neymar som alla spelas till relativt låga odds.

Datumen för sommarens fönster 2023

  • Premier League: 14 juni – 1 sep
  • Bundesliga: 1 juli – 1 sep
  • Serie A: 1 juli – 1 sep
  • La Liga: 1 juli – 1 sep
  • Ligue 1: 1 juli – 1 sep

Odds på Silly Season sommaren 2023

Nedan ser du de senaste oddsen på de hetaste övergångarna. Listan nedan uppdateras löpande och oddsen kan därmed skilja sig från texten ovan.

Alexander Isak

Spel Vinstchans Odds
Spelstopp: 24-08-31 11:59
Newcastle United
31.66% 1.65 Spela
Arsenal
23.22% 2.25 Spela
Paris SG
10.45% 5.00 Spela
Tottenham
7.46% 7.00 Spela
Liverpool
6.53% 8.00 Spela
FC Barcelona
4.75% 11.00 Spela
Manchester United
4.75% 11.00 Spela
Real Madrid
4.75% 11.00 Spela
Manchester City
4.35% 12.00 Spela
Atlético Madrid
2.01% 26.00 Spela
Fler odds Färre odds

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 juni, 2023