Speltips: Burns vs Masvidal i UFC 287

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Burns vs Masvidal speltips, odds, svensk tid i UFC 287

I helgen bjuder UFC på ännu ett spännande event som är fullspäckat med intressanta fighter. Jag lägger fokus på både fighten mellan Burns och Masvidal och självklart även huvudmatchen mellan Pereira och Adesanya. Inför Burns vs Masvidal är det ganska självklart vem som kommer till fighten som favorit, Burns har varit betydligt mer aktiv än Masvidal och är även den bättre fightern i mina ögon. De flesta spelbolagen har honom som stor favorit med odds på runt 1.20 att vinna fighten. Mitt speltips till denna heta fight blir att tiden inte går ut till 1,71 hos Bet365.

Till bet365

Burns vs Masvidal live stream på UFC 287

Har du ett Viaplay-konto med ett sportpaket då kan du se Burns vs Masvidal och fler matcher på UFC-galan 287 live stream! För att läsa mer gå till Viaplay med länken nedanm hur du skaffar ett sportpaket och vad som ingår i paketet.

Till Viaplay

Om Gilbert Burns vs Jorge Masvidal

När möts Burns och Masvidal – svensk tid och datum?

Vem vinner mellan Burns vs Masvidal?

Var ser jag Burns och Masvidal & UFC 287 live stream?

Gilbert Burns

Gilbert Burns har, tro det eller ej, redan gått en fight detta år vilket tyder på hur aktiv han är. Och som jag tidigare nämnt så är jag ett stort fan av aktiva fighters och tror mycket på att fighters som är mer aktiva har en fördel när man kliver in i oktagonen. Burns vann hans fight i januari när han mötte den welterweight som gått flest matcher i UFC:s historia, Neil Magny, efter att ha stoppat honom redan i den första ronden.

Nu är det dags för ännu en tuff fight för Burns, men som vi vet så tackar han aldrig nej till tuffa motståndare. Jag vill inte säga att Masvidal bör vara en enkel fight för Burns för jag tror fortfarande att Masvidal har det i sig trots att han inte vunnit sedan 2019 när han vann mot Nate Diaz. Men det är inget snack om saken om att Burns är stor favorit inför fighten.

Jorge Masvidal

Jorge “Gamebread” Masvidal har inte slagits på över ett år då han sist mötte Colby Covington i början på mars förra året. Samtidigt så har Burns som sagt redan gått en match så sent som i januari detta år och jag tror verkligen att det kommer att vara en fördel för Burns. Masvidal har dessutom inte vunnit sedan 2019 då han stoppade Nate Diaz. Dock har han mött Kamaru Usman två gånger och Covington en gång så det har inte varit lätta fighter han haft.

Denna gång så är det mycket på spel för Masvidal, förlorar han även denna så kan han nog glömma att slåss om bältet igen. Men skulle han vinna så kommer han nog att vara med i diskussionerna då Leon Edwards, nuvarande mästare i divisionen, hintade om att han gärna vill möta Masvidal i framtiden.

Speltips – Tiden går inte ut

Spännande fight väntar mellan Burns och Masvidal och känslan säger att vi inte kommer att få se tre hela ronder mellan dessa två. Burns senaste fight avslutades redan i första ronden och jag tror nog inte det blir exakt samma här men tre ronder blir det inte. Speltipset blir att tiden inte går ut till 1,71 hos Bet365.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 april, 2023