Speltips: Pereira vs Adesanya i UFC 287

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Pereira vs Adesanya speltips, odds, svensk tid i UFC 287

På samma kort som Burns vs Masvidal så har vi en ännu större fight som även är eventets huvudmatch. Det är Pereira mot Adesanya som ska slåss för andra gången, i UFC, och även denna gång är bältet på spel. Sist så vann Pereira som vi vet om vilket innebär att det nu är han som ska försvara bältet medan Adesanya ska försöka ta tillbaka vad som en gång var hans. Detta blir även fjärde gången dessa möts i deras karriär då dom även mötts i kickboxning för flera år sedan. Speltipset till denna högintressanta fight blir att tiden inte går ut till 1,76 hos Bet365.

Till bet365

Pereira vs Adesanya live stream på UFC 287

Har du ett Viaplay-konto med ett sportpaket då kan du se Pereira vs Adesanya och fler matcher på UFC 287 live stream var du än befinner dig! Gå till Viaplay med länken nedan för att läsa mer om hur du kan skaffa ett sportpaket och vad som ingår.

Till Viaplay

Om Pereira vs Adesanya

När möts Pereira vs Adesanya – svensk tid och datum?

Vem vinner mellan Alex Pereira vs Israel Adesanya?

Var ser jag Pereira vs Adesanya live stream?

Alex Pereira

Mellanvikts-divisionen har numera en ny mästare i form av Alex Pereira som för sin tredje gång vann mot Israel Adesanya när de slogs sist. Dock var det första gången dom möttes inom UFC och MMA då de tidigare gångerna varit inom kickboxning. Pereira gjorde det ingen lyckats göra innan, vinna mot Adesanya i mellanvikts-divisionen. Adesanya var obesegrad i den viktklassen innan Pereira kom till UFC, vann några fighter, och fick sedan möta Adesanya i en fight om bältet.

En riktigt intressant historia dessa två har haft då man som sagt mött varandra i kickboxning för flera år sedan. Sen lämnade Adesanya och började med MMA och blev tillslut mästare i mellanvikts-divisionen. Några år senare så bestämde sig Pereira också att börja i MMA och UFC och gick tre matcher i UFC, vann samtliga, och fick sedan ta sig an Adesanya och vann.

Israel Adesanya

Adesanya var länge mästare i mellanvikt och det såg ut som att han också skulle förbli det många år till. Och han var egentligen bara två-tre minuter ifrån att vinna förra fighten mot Pereira innan han blev stoppad i dem femte ronden med bara några minuter kvar. Hade fighten gått till domslut så hade Adesanya vunnit men lyckades inte göra det.

Nu ska han för andra gången i hans karriär försöka vinna mellanvikts bältet mot en fighter han förlorat mot tre gånger i karriären. Enligt spelbolagen så är Adesanya favorit att vinna, vilket han också var senast de möttes, men jag vet inte riktigt om jag håller med om det. Visst är han fortfarande den mer rutinerade MMA-fightern och är egentligen bättre än Pereira på allt, förutom striking. Men precis som Pereira visade förra gången så är han någon man verkligen inte bör underskatta.

Speltips – Tiden går inte ut

Sist dessa slogs så höll det på att gå alla ronder innan Pereira gjorde det han var tvungen att göra för att vinna fighten. Jag tror inte att denna fight heller går fem ronder men jag kommer inte att spela på att någon vinner då känslan är att det är 50/50. Speltipset blir istället att tiden inte går ut till 1,76 hos Bet365.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 april, 2023