Sverige får det svårt mot Kroatien enligt oddsen

Ikväll kommer Sverige att spela en träningslandskamp i fotboll mot Kroatien. En viktig match för Sveriges del för att slipa formen inför det stundande Fotbolls-EM som börjar om drygt tre månader. Och spelbolagen ger ett relativt högt odds för en bortavinst till Sverige.

Matchstart: 20:30
TV: Tv3

Stort fokus för debuterande John Guidetti

Den spelare som är på alla läppar är John Guidetti som äntligen får göra debut i A-landslaget. Den blott 19-årige svensken tillhör storklubben Manchester City men som under säsongen har spelat i den holländska ligan och laget Feyenoord. Än så länge har han gjort succé med 16 fullträffar på 18 matcher. Guidetti kommer att få starta på bänken, men kommer med all sannolikhet att hoppa in i andra halvlek. Och det ska bli ytterst intressant att se vad han kan uträtta.

Zlatan som släpand forward

En mycket tråkig nyhet är att mittbacken Daniel Majstorovic skadade sig under gårdagens träning och kommer att missa både Fotbolls-EM och dagens match. Det innebär en del förändringar i startelva. Andreas Granqvist kommer att få spela högerback och Jonas Olsson kommer att ta platsen bredvid Mellberg som mittback. I anfallet kommer Johan Elmander att spel på topp med Zlatan Ibrahimovic som släpande anfallare samt med Ola Toivonen och Sebastian Larsson som yttermittfältare.

Sveriges startelva (4-2-3-1):
Andreas Isaksson
Andreas Granqvist, Olof Mellberg, Jonas Olsson, Martin Olsson
Rasmus Elm, Kim Källström
Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Ola Toivonen
Johan Elmander

Höga odds för en bortavinst till Sverige

Som de flesta öststatsländer är Kroatien är starka på hemmaplan samtidigt som de kommer att mönstra en riktigt stark trupp inför mötet med Sverige. Kroatien är också favoriter där du hittar det högsta oddset hos bland annat bwin, 888Sport och Titanbet till 2,05 gånger pengarna. Ett spel på Sverige ger hela 3,90 gånger pengarna hos bwin. Ett mycket intressant odds med tanke på att Sverige har i princip en ordinarie uppställning och kommer med all sannolikhet att gå för fullt för att visa att de har mycket att komma med inför det stundande mästerskapet.

< ?php $bet_obj_array = array(50706); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>