Trippeln 11/12 – PL-trippel till fint odds!

Dagens Trippel

Vi tillbringar lördagen i världens bästa liga då trippeln bygger på lir från Premier League. Ett skadedrabbat Chelsea väntas få svårt att styra och ställa mot pigga Leeds samtidigt som Liverpool troligen kör över Aston Villa i Steven Gerrards återkomst till Anfield. Slutligen väntas vi få bevittna en målsnål tillställning på Carrow Road. Häng med!

Spelstopp: 15:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Chelsea – Leeds: Leeds +1,5 @ 2,11

Fler odds på Chelsea – Leeds

Chelsea får troligen en tuffare väg genom Champions League-slutspelet efter att Thomas Tuchels mannar släppte in ett sent mål i Ryssland. Det oavgjorda resultatet innebar att Juventus knep förstaplatsen i gruppen. Värdarna har dessutom tappat serieledningen efter förlusten mot West Ham senast. Med ett sargat mittfält där Tuchel kan få klara sig utan Jorginho, Kovacic och Kanté riskerar värdarna att bli ihåliga mot ett frejdigt Leeds.

Gästerna har kommit igång efter en lång svacka då Marcelo Bielsas herrskap tagit poäng i fem av de sex senaste matcherna. Kulturbäraren Patrick Bamford har varit saknad hos The Whites, men målsprutan är nu tillbaka från sin tidigare skada och firade detta genom att hoppa in och kvittera i den femte tilläggsminuten mot Brentford. Med Bamford i de främre leden, uppbackad av brassen Raphinha är gästerna från arbetarstaden svåra att försvara sig mot.

Med tanke på värdarna skadesituation riskerar de som sagt att väga aningen lätt mot ett formstarkt bortalag. Leeds +1,5 till över dubbla degen är en riktig smällkaramell.

Fler odds på Chelsea – Leeds

Spel: Leeds +1,5 @ 2,11
Tävling: Premier League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 16:00
TV: Viasat Sport, Viaplay

Liverpool – Aston Villa: Liverpool -1,5 @ 1,64

Fler odds på Liverpool – Aston Villa

Steven Gerrard gör ett kärt återbesök på Anfield, arenan som var hans hem i stort sett hela spelarkarriären. Den tidigare skarpskytten har fått fart på Aston Villa som gått segrande ur tre av de fyra senaste dusterna. Lejonen från Birmingham är bättre än genomsittet i Premier League, men mot ett av världens bästa klubblag just nu riskerar de att dra det kortare strået.

Liverpool visade upp sin dominans när de åkte till San Siro och spelade ut Zlatan och company i Milano med reservlaget. De enda stjärnorna som medverkade för The Reds var Salah och Mané, men duon har tillräckligt bra fysik för att vara fit for fight denna söndag. Det är svårt att se vad eller vilka som ska kunna stoppa Jürgen Klopps rödfärgare fotbollsmaskin. Att Aston Villa ska lyckas med bedriften är föga troligt.

Värdarna är som bekant en urkraft hemma på Anfield och det mesta talar för en ny överkörning från Klopps manskap. Liverpool -1,5 klickas till stabila 1,64 gånger pengen.

Fler odds på Liverpool – Aston Villa

Spel: Liverpool -1,5 @ 1,64
Tävling: Premier League
Plats: Anfield
Tid: 16:00
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Norwich – Manchester United: Under 2,5 mål @ 2,15

Fler odds på Norwich – Manchester United

Norwich är tillbaka på jumboplatsen i Premier League efter 0-3-förlusten mot Spurs. Trots att Kanariefåglarna flaxat till emellanåt så talar det mesta för att de återvänder till The Championship nästa år. Teemu Pukki och hans kamrater känns för det mesta uddlösa, men är med det sagt sällan chanslösa.

Manchester United besöker östkusten med goda förhoppningar om tre poäng. Ralf Rangnick kan vara rätt man att leda klubben då vad som ser ut som någon typ av identitet i spelet redan börjar ta sin form. Presspelet mot Crystal Palace satt där det skulle, även om The Red Devils i det stora hela inte imponerade. Dessutom valde tysken att ge unga spelare, som till exempel svensklöftet Elanga, chansen i Champions League-mötet med Young Boys.

Att gästerna går segrande ur denna duell är såklart troligt, men det kan ta tid innan anfallsspelet är på plats med tanke på förändringarna den senaste tiden. Ett mer samspelt Norwich borde således orka hålla stången större delen av matchen. Därav lockar underspelet (2,5 mål) till hela 2,15 gånger pengen.

Fler odds på Norwich – Manchester United

Spel: Under 2,5 mål @ 2,15
Tävling: Premier League
Plats: Carrow Road
Tid: 18:30
TV: Viasat Sport Premium, Viasat Ultra HD, Viaplay

Trippeln

Chelsea – Leeds: Leeds +1,5 @ 2,11
Liverpool – Aston Villa: Liverpool -1,5 @ 1,64
Norwich – Manchester United: Under 2,5 mål @ 2,15

Totalt odds: 7,43

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100