bet365

Trippeln 11/4 – Söndagens supertrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi tar adjöss av ännu en vårvecka genom att välkomna fler lag till den allsvenska premiäromgången. Under söndagen väntas ett sjöslag mellan IFK Norrköping och Sirius samt förväntat bottenmöte i form av Mjällby mot Varberg. En engelsk stormatch fullbordar trippeln.

Spelstopp: 14.59

Tottenham – Manchester United: Bortaseger @ 2,48

Blekinge får vänta när Premier League slår till med ett stormöte i norra London. Tottenham har haffat 49 poäng på 30 omgångar och behöver jobba ikapp i första hand två poäng jämfört med lokalkonkurrenten Chelsea för att få smaka på Europa nästa säsong. Denna säsong gick det ju inte så bra för de liljevita på den fronten, 3-0-returen i brakan mot Dinamo Zagreb var direkt skamlig för José Mourinho.

Ole Gunnar Solskjaer har ingen skam i kroppen, det har inte baggen haft sedan Manchester United fick rådäng av Spurs i höstas. The Red Devils har över tid visat sig vara Englands näst bästa lag bakom omöjliga miljardbygget Manchester City. Stadens röda herrskap har nio pinnars försprång i CL-jakten när PL har åtta kamper kvar på schemat.

Håller sig Manchester United på banan med elva man kommer matchbilden under lördagen inte ha några likheter med det vändande mötet för ett drygt halvår sedan. Solskjaers djävlar kommer från en jättefin prestation där Granada lades på rygg i Andalusien. United är Premier Leagues enda obesegrade bortalag efter 2-0-fjädern i Solskjaers hatt efter mötet med Guardiola på Etihad. En bra bit över dubbeldegen på tvåan är för bra.

Spela på Tottenham – Manchester United

Spel: Bortaseger @ 2,48
Tävling: Premier League
Plats: Tottenham Hotspur Stadium
Tid: 17.30
TV: Viaplay, V Sport Ultra

Mjällby – Varbergs BoIS: Varbergs BoIS +0,5 @ 1,74

Det blågula finrummet slår äntligen upp portarna denna helg, under söndagen ska två av fjolårets succélag drabba samman i Sölvesborg. Mjällby slutade på en historisk femteplats under ledning av Marcus Lantz. Nu är det upp till Christian Järdler att föra det gulsvarta fortet vidare, kravet är knappast att förbättra tabellplaceringen.

Sillastryparna är jordade och vet sin plats i hierarkin, målet för Mjällby är åter att ha tre lag bakom sig i tabellen. Det kan bli en nog så tuff uppgift för Järdler att mäkta med efter att målkungen Josef Ogbu lämnat Blekinge tillsammans med Marko Johansson, Jeahze och Sabovic.

Varbergs BoIS slutade på elfte plats 2020 under sin första säsong någonsin i Allsvenskan. Tio poäng skiljde då till Mjällby, sedan dess har hallänningarna tappat sin poängmaskin och kapten Astrit Selmani. In har Jocke Perssons favorit Robin Simovic kommit, enligt tränarens utsago en bättre spelare än Selmani. Herr Persson visade förra säsongen att han kan trolla med minimala resurser och bossen har bedyrat att Varberg inte åker ut 2021 heller. Gästerna vann båda inbördes möten förra säsongen och i premiären bör det bli minst en grönsvart pinne mot nybygget i Mjällby.

Spela på Mjällby – Varbergs BoIS

Spel: Varbergs BoIS +0,5 @ 1,74
Tävling: Allsvenskan
Plats: Strandvallen
Tid: 15.00
TV: Discovery+

IFK Norrköping – Sirius: Båda lagen gör mål @ 1,69

Sjöslaget i Peking avrundar söndagspromenaden på Östgötaporten. Sirius har tappat Vecchia, Andersson och Rydström. Fått in Kouakou, Mathisen och Bäckström. Enligt tränaren själv kommer spelet likna det öppna och flygande framlut som genomsyrade seriens stora poplag förra säsongen.

IFK Norrköping har också genomgått ett tränarskifte under vintern, Jens Gustafsson har lämnat till förmån för sin AIK-broder Rikard Norling. Norling är inte känd som någon “tuta och köra”-gubbe men inte ens den gamle bussparkeraren från Solna kan bromsa ligans starkaste offensiv. Haksabanovic är kvar, Jóhannesson likaså, plus skyttekungen Nyman.

Peking har virvlat fram i cupen, tre raka möten med båda lagen gör mål. Sirius har två raka cupkamper av samma slag. Nio mål innehöll de två inbördes bataljerna mellan dessa kombattanter förra säsongen. Båda lagen målade i båda bataljerna. Ska vi säga 3-2 till Norlings burdusa buss?

Spela på IFK Norrköping – Sirius

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,69
Tävling: Allsvenskan
Plats: Östgötaporten
Tid: 17.30
TV: Discovery+

Trippeln

Tottenham – Manchester United: Bortaseger @ 2,48
Mjällby – Varbergs BoIS: Varbergs BoIS +0,5 @ 1,74
IFK Norrköping – Sirius: Båda lagen gör mål @ 1,69

Totalt odds: 7,29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 april, 2021