Trippeln 12/12 – Målglatt söndagstips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Tredje advent tar sin ände genom några riktigt spännande fighter runt om på kontinenten. Inledningsvis står vårt västra grannland på agendan. Bodö/Glimt och Molde gör upp om guldpengen när Eliteserien ska slutföras. Ute på den stora scenen ska det liras megamöte på Parc des Princes.

Spelstopp: 16.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Haugesund FK – Molde: Över 3,5 mål @ 2,25

Det norska finrummet har nått fram till sin sista skälvande omgång och det är de två förväntade guldkandidaterna som gör upp om pokalen. Bodö/Glimt toppar tabellen med tre poängs försprång gentemot Molde. Boysen från Bodö är regerande mästare och har två bollars bättre målskillnad än MFK. Således finns inget annat än all-in från gästerna på Haugesund Stadion.

Värdföreningen som bär smeknamnet Måsarna har endast det akademiska värdet att spela för. Haugesund FK ligger och skvalpar i den trygga mittenbassängen efter att ha tillämpat vidöppna spjäll under året i Eliteserien. Målskillnaden 45-43 innebär att HKF tillhör de mest målglada norska gängen.

Hold my fyrverkeripjäs, säger Ohi Omoijuanfo. 27-åringen har bombat in 26 sanslösa strutar och bidragit till att Molde FK är det allra målgladaste gänget i baggeland. I det vändande mötet mot söndagens opponent smakade Omoijuanfo in ett hattrick då siffrorna skrevs till 5-4 på Aker Stadion. Tre av de senaste fyra inbördes mötena har innehållit minst fyra fullträffar.

Spel: Över 3,5 mål @ 2,25
Tävling: Eliteserien
Plats: Haugesund Stadion
Tid: 17.00
TV: Discovery+

Sassuolo – Lazio: Båda lagen gör mål @ 1,45

Fler odds på Sassuolo – Lazio

Hold my quattro stagioni, säger Maurizio Sarri. Sommarvärvningen till tränarbänken har inte inlett med försiktighet i huvudstadens himmelsblå del. Lazio är det mest målrika herrskapet i Serie A efter 16 omgångar. 32-30 är nuffror som vittnar om att det brukar ringa både och två gånger i bägge ändar.

4-4-showen mot Udinese följdes upp med 3-1 mot Sampdoria för Sarris sällskap som även kan titulera sig slutspelsklara i Europa League. Örnarna från Rom flyger till Reggio Emilia för att ställas mot ett annat frejdigt gäng. Sassuolo har fem poäng upp till gästerna inför helgens strid och de grönsvarta bangar aldrig heller för att utbyta rikligt med målmöjligheter.

Sassarna kommer närmast från en 2-2-historia borta mot Spezia. I senaste hemmamatchen var Napoli på besök, då landade 2-2 på tavlan. I hemmamatchen innan dess var Cagliari på besök. Den matchen slutade 2-2. Fem av de senaste sex inbördes mötena mellan Sassuolo och Lazio har innehållit mål i båda burar.

Fler odds på Sassuolo – Lazio

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,45
Tävling: Serie A
Plats: Mapei Stadium
Tid: 18.00
TV: CMore

Paris SG – Monaco: Över 3,5 mål @ 2,36

Fler odds på Paris SG – Monaco

Haugesund Stadion är inte kattskit men man får vara ärlig och säga att Parc des Princes smäller högre. Och det är inte vilken fight som helst som stundar i ljusets hemstad. Monaco är ett av få lag som kan rå på miljardbygget i Paris Saint Germain. Gästerna vann faktiskt motsvarande möte förra säsongen.

Sedan dess har visserligen en del hänt, minst sagt. En gubbe som heter Messi har kommit in i leken för parisarna. Likaså Donnarumma, Ramos och några goingar ytterligare. Oavsett så är lutningen densamma, framåtlutet. PSG kommer närmast från en 4-1-seger mot Club Brugge i Champions League där Messi målade dubbelt samtidigt som Mbappé gjorde samma sak.

PSG toppar det franska finrummet med övertygande marginal. Monaco aspirerar på en CL-plats och de rödvita gästerna har dessutom vunnit sin grupp i Europa League. Monegaskerna har åtta raka tävlingsmatcher utan torsk och lär inte banga när Messi och Mbappé bjuder upp till dans. Av de nio senaste arrangemangen mellan dessa tu trojkor har det aktuella målet uppnåtts vid sju tillfällen. Hold my snigel, säger Mauricio Pochettino.

Fler odds på Paris SG – Monaco

Spel: Över 3,5 mål @ 2,36
Tävling: Ligue 1
Plats: Parc des Princes
Tid: 20.45
TV: SportExpressen

Trippeln

Haugesund FK – Molde: Över 3,5 mål @ 2,25
Sassuolo – Lazio: Båda lagen gör mål @ 1,45
Paris SG – Monaco: Över 3,5 mål @ 2,36

Totalt odds: 7,69

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 11 december, 2021