Trippeln 12/3 – Fredagens topptrippel!

Dagens Trippel

Helgen är här och med den en hel drös smarriga strider från världens vassaste ligor. Bundesliga, Serie A och Premier League ska samtliga leverera arrangemang under fredagskvällen. På sina håll kan Europaspelet göra sig påmint när vi blickar mot handikapplinorna.

Spelstopp: 20:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Augsburg – Mönchengladbach: Augsburg +0,5 @ 1,96

Fler odds på FC Augsburg – Mönchengladbach

I det tyska finrummet står omgång 25 för dörren när det ska bataljeras mellan strecken. Augsburg har presterat bra denna säsong sett till sina förutsättningar. Heiko Herrlich herrar har senaste månaden inkasserat ett resultat av vardera valör under tre omgångar, triumfen borta mot Mainz smakade fågel i näbben på den gamle Dortmund-anfallaren.

Mönchengladbach har bara käkat fisk senaste tiden, det är uppenbart att inte de grönvita kan hantera två tävlingar parallellt. Oscar Wendt och hans vänner åkte på en svindyr 2-0-torsk i hemmamatchen mot Real Madrid och lär inte heller kunna ta sig till nästa säsong av Champions League.

Förutom nederlaget i CL-åttondelen har Mönchengladbachs sex senaste inhemska strider renderat i ett oavgjort resultat och fem stycken förluster. Augsburg möter så att säga gästerna i helt rätt tid för att lyckas lugga dem. Herrlich herrar plockade en poäng på Borussia Park i höstas och till rådande oddssättning satsar vi på att historien upprepar sig.

Fler odds på FC Augsburg – Mönchengladbach

Spel: Augsburg +0,5 @ 1,96
Tävling: Bundesliga
Plats: WWK Arena
Tid: 20.30
TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Atalanta – Spezia: Atalanta -1,5 @  1,87

Fler odds på Atalanta – Spezia

Boysen i Bergamo skulle kunna hålla ett föredrag för männen från Mönchengladbach. Atalanta har behärskat konststycket att kriga i Champions League och samtidigt leverera hemma i Serie A. De blåsvarta värdarna har god chans till en ny CL-biljett, mycket tack vare resultaten hemmavid. Atalantas serierad på Gewiss Stadium lyder 7-3-3.

Spezia behöver inte tänka på mästarnas mästarturnering varken denna eller nästa säsong. Nykomlingen ska inte skämmas över den saken, Vincenzo Italianos adepter går mot nytt kontrakt i finrummet. Formen hos de svartvita är dock inte den bästa, 1-1 hemma mot Benevento var inte heller något att skriva hem om.

Spezias fem senaste bortamatcher sett till samtliga tävlingar har renderat i fyra torskmåltider. Tre av dessa har innehållit minst två måls marginal. Vad som ytterligare spär på läckaget är att bortalagets målvakt Ivan Provedel saknas på grund av Covid-19. Atalanta är ökända för att inte slå av på takten i ledning, Gasperinis grabbar har vunnit sina senaste tre inhemska matcher i Bergamo med minst två måls marginal.

Fler odds på Atalanta – Spezia

Spel: Atalanta -1,5 @ 1,87
Tävling: Serie A
Plats: Gewiss Stadium
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Live

Newcastle – Aston Villa: Bortaseger @ 2,00

Fler odds på Newcastle – Aston Villa

Fredagsmyset har sin målgång i skatboet på de brittiska öarna. Aston Villa kommer till St. James’ Park med drömmen om Europa vid liv. Formen har vacklat senaste tiden hos Lejonen från Birmingham men bortaspel är något de trivs med. The Lions tillhör seriens starkaste bortalag efter att ha triumferat i hälften av sina utflykter.

Newcastle står noterade för 27 poäng efter 27 omgångar och jagas av Fulham som flåsar skatorna i nackfjädrarna. The Magpies har gått segerlösa från sina senaste fyra tillställningar och siffran fyra stämmer även in på antal poäng de svartvita erövrat i skatboet sedan årsskiftet.

Newcastle  Aston Villa har bortabesegrat lag som Leicester och Arsenal. Höstens inbördes möte mellan dessa kombattanter på Villa Park slutade 2-0 till Lejonen, då Skatorna bara fick iväg ett skott mot den vindröda buren, sedan Ollie Watkins flashat sina vassaste tassar. Bortasegern till dubbeldegen är tacksam.

Fler odds på Newcastle – Aston Villa

Spel: Bortaseger @ 2,00
Tävling: Premier League
Plats: St. James’ Park
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Augsburg – Mönchengladbach: Augsburg +0,5 @ 1,96
Atalanta – Spezia: Atalanta -1,5 @  1,87
Newcastle – Aston Villa: Bortaseger @ 2,00

Totalt odds: 7,33

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100