Trippeln 13/12 – Söndagstrippel med toppfotboll!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Veckans sista dag erbjuder som traditionen bjuder fotboll av yppersta världsklass. Det finns förhoppningar om att Zlatan ska vara tillbaka i Milan som ställs mot klassiska svensklaget Parma. Premier League och Ligue 1 gör söndagens trippel komplett.

Spelstopp: 15.14

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Crystal P – Tottenham: Tottenham -0,5 @ 1,78

Elva omgångar har passerat i Premier League när det vankas derby i huvudstaden. Crystal Palace återfinns i mitten av tabellen med sin ambivalenta resultatrad 5-1-5. Roy Hodgsons herrar har haft ett gynnsamt spelschema på senare tid, därmed var det förlösande att de dubbla nederlagen följdes upp med en suverän 5-1-kross borta mot West Brom senast.

Tottenham vet inte särskilt mycket om hur det känns med nederlag, i synnerhet inte dubbla sådana. Spurs toppar tabellen med sin solida defensiv som hållit nollan i sex av de senaste sju tävlingsmatcherna. 2-0-segern i derbyt mot Arsenal följdes upp med samma siffror i Europa League mot Antwerpen där engelsmännen vann gruppen.

Crystal Palace har vunnit ett par cupkamper mot Tottenham på senare år men i ligaspelet är statistiken förkrossande i de liljevitas favör. 9-1-0. Spurs har besegrat såväl Manchester United som Manchester City och Arsenal denna höst. Crystal Palace ska inte ha något att sätta emot Mourinhos maskineri denna gång heller.

Fler odds på Crystal P – Tottenham

Spel: Tottenham -0,5 @ 1,78

Tävling: Premier League

Plats: Selhurst Park

Tid: 15.15

TV: Viaplay, V Premium, V Extra

Milan – Parma: Milan -1,5 @ 1,87

Zlatan Ibrahimovic vara eller icke vara är naturligtvis en intrikat fråga men Milan har visat att de kan leverera även utan supersvensken. Den rödsvarta trojkan från modemeckat toppar Serie A med god marginal efter att ha gått obesegrade genom hösten. Två ynka poängtapp är en dominans som i fornstora dagar.

Nu ska serieledarna bjuda in ett gammalt svensklag till söndagsspel på San Siro. Parma har det tungt i de nedre regionerna, sommarens tapp har som väntat varit tungt. Utan inlånade stjärnan Dejan Kulusevski snittar sällskapet från skinkans rike blott en balja per runda. Närmast kommer gästerna från en mållös tillställning hemma mot Benevento.

Milan har inte förlorat en match på San Siro i seriesammanhang sedan åttonde mars. Åtta av elva matcher på rödsvart gräs sedan dess har slutat med en segermarginal på minst två strutar. 3-1 slutade motsvarande möte förra säsongen. Parma torskade med tre bollar borta mot både Bologna och Roma, något liknande är att vänta här även utan Zlatan. Om svensken medverkar kan det mycket bli ännu större siffror.

Fler odds på Milan – Parma

Spel: Milan -1,5 @ 1,87

Tävling: Serie A

Plats: San Siro

Tid: 20.45

TV: CMore, Sportkanalen

Paris SG – Lyon: Över 3,5 mål @ 2,06

Sist men inte minst levererar Frankrikes finaste fotbollsrum en prestigefull fight i Paris. Lyon har gjort en stark höst och ligger trea i en något haltande tabell. Les Gones har två pinnar upp till Paris Saint Germain som agerar serieledare. Gästerna kommer till huvudstaden med fyra raka triumfer i bagaget efter 3-1-triumfen borta mot Metz där Karl Toko Ekambi satte både sin sjätte och sjunde strut för säsongen.

PSG kommer från ett omtumlande arrangemang där som bekant mänskliga värden stod i fokus. Parisarna lyckades fokusera på fotbollen till slut, 5-1 mot Basaksehir betydde CL-gruppseger för Neymar och Mbappé som tillsammans satte samtliga franska kassar.

Att PSG ofta är inblandade i målglada matcher är knappast någon nyhet. Fem av de senaste sex tävlingsmatcherna har innehållit minst fyra mål på tavlan. Lyon brukar inte vara sena på att haka på när Thomas Tuchels trojka vrider upp farten. 4-2 respektive 5-0 är facit för de senaste säsongernas motsvarande möten. När vi får runt dubbeldegen på nytt kalas signerat Ekambi, Depay, Neymar och Mbappé måste vi hugga.

Fler odds på Paris SG – Lyon

Spel: Över 3,5 mål @ 2,06

Tävling: Ligue 1

Plats: Parc des Princes

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport1

Trippeln

Crystal P – Tottenham: Tottenham -0,5 @ 1,78

Milan – Parma: Milan -1,5 @ 1,87

Paris SG – Lyon: Över 3,5 mål @ 2,06

Totalt odds: 6,86

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 december, 2020