Trippeln 13/2 – Lördagstips med målfokus!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Som seden bjuder är det fina fighter från Premier Leagues på bordet under lördagen. Mötet mellan Manchester City och Tottenham är en karamell ur den högre skolan, både på Etihad och AmEx Stadium ligger målspel under luppen. Samma sak gäller i Barcelona där trippeln tas i mål.

Spelstopp: 18.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Manchester City – Tottenham: Under 2,5 mål @ 2,26

Tut! Tuuuut! Mitt namn är José Mourinho och jag har kommit hit för att parkera min buss. Den strategiske portugisen lär fokusera på att freda den egna buren, inte minst med tanke på hur klena Tottenham varit senaste tiden. Spurs nollades mot både Brighton och Chelsea innan Kane och Son krämade fram ett par tighta baljor mot überklena West Brom. Målkalaset i cupen mot Everton ska vi inte ens tala om, Mourinho var topp tunnor rasande efter försvarets raserande.

Manchester City har inga problem med sitt anfallsartilleri trots att Agüero och De Bruyne befunnit sig i rehabrummet. Phil Foden har blommat ut till en världsartist samtidigt som Gündogan inte berörs av straffmissar utan fortsätter trumma på med sitt måleri i den himmelsblå fronten.

Mest troligt kommer lördagens stormöte på Etihad bli en förutsägbar historia där Mourinho försöker parkera bussen och gnugga kontringar medan Guardiolas grabbar tillämpar handbollsanfall. Fyra av de senaste fem inbördes i Premier League mellan City och Spurs har hållit sig under den aktuella linan.

Fler odds på Manchester City – Tottenham

Spel: Under 2,5 mål @ 2,26

Tävling: Premier League

Plats: Etihad

Tid: 18.30

TV: Viaplay

Brighton – Aston Villa: Under 2,5 mål @ 1,97

Hemma hos Graham Potter börjar det röra sig i rätt riktning. Brighton svävade farligt nära den engelska giljotinen ett tag men under vintern har de blåvita spänt musklerna. The Seagulls har lirat tio tävlingsmatcher sedan nyårsafton och bara torskat två, en hedersam 1-0-förlust borta mot Manchester City i ligan och samma resultat i cupen borta mot Leicester.

Aston Villa har i sin tur mattats av mer vintertid jämfört med den formidabla hösten. Ambivalensen har varit påtaglig hos boysen från Birmingham som varvat vinster mot lag som Arsenal med att läggas på rygg av gäng som Burnley. En sak är beständig i bortalägret och det är magikern Jack Grealish briljans, 16 personliga pinnar finns på hans konto och mer kommer.

Föga förvånande var det den gode Grealish som satte de vinrödas kasse när de besökte AmEx Stadium förra säsongen. 1-1 slutade holmgången den gången och det lutar åt ännu en tight batalj denna gång. Av Brightons nio senaste tävlingsmatcher på eget gräs har Potters pojkar hållit sig under den aktuella linan alla gånger utom två, varav två stycken 0-0-resultat.

Fler odds på Brighton – Aston Villa

Spel: Under 2,5 mål @ 1,97

Tävling: Premier League

Plats: AmEx Stadium

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Barcelona – Alavés: Båda lagen gör mål @ 1,95

Sist men inte minst studsar vi ner till Katalonien där det finns fina förutsättningar för den som föredrar fyrverkerier framför parkerade bussar. När La Liga avverkat 22 omgångar tampas Alavés i det nedre skiktet med ett par pinnars marginal till Segundan. De blåvita besökarna har en 1-1-pinne från hemmamötet med Barcelona att luta sig med inför lördagskvällens bestyr.

Barca har gjort en svag säsong med sina mått mätt och har cirkus tio pinnar upp till Atlético Madrid som svävat iväg mot titeln. Hemma i Katalonien är alltjämt Ronald Koemans herrskap slagkraftiga med blott ett nederlag. Mest påfallande med dagens blåröda upplaga är att det svänger vilt i bägge ändar.

Att Gerard Pique är långtidsskadad har orsakat ett bautastort hål i den katalanska defensiven. Barcelona har släppt in mål i lejonparten av sina hemmamatcher, förvisso har Messi och hans vänner även målat i andra änden också. Av de senaste tolv tävlingsmatcherna på Camp Nou har tio stycken innehållit baljor i bägge burar. Motsvarande möte förra säsongen slutade 4-1.

Fler odds på Barcelona – Alavés

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,95

Tävling: La Liga

Plats: Camp Nou

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Manchester City – Tottenham: Under 2,5 mål @ 2,26

Brighton – Aston Villa: Under 2,5 mål @ 1,97

Barcelona – Alavés: Båda lagen gör mål @ 1,95

Totalt odds: 8,68

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 februari, 2021