Trippeln 14/5 – Fredagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Tacomyset ska spisas till åsynen av svensk och engelsk fotboll samt ljudet av klirr i bettingkassan. Både damer och herrar, både elit och halvamatörer synas på aftonens fotbollshimmel där PL står för storfräsandet. Newcastle möter Manchester City i en förväntat målglad tillställning.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Lindome – Utsiktens BK: Hemmaseger @ 2,58

Fler odds på Lindome – Utsiktens BK

Första lag till rakning är de göteborgska halvamatörerna i Division 1 Södra. Lindome GIF som gjorde ett suveränt fjolår i denna serie har luftat en hel del sedan dess men ändå lyckats vara slagkraftiga. Den svartvita värdföreningen står på tio poäng efter sex omgångar, blott två pinnar skiljer till serieledande Skövde AIK.

Utsiktens BK är något av losers lounge för spelare som inte klaffat i Götets större klubbar. Gamle gaisaren och ex-ängeln tillika Idol-artisten Bragi Bergsson kamperar med Blåvitts tidigare burväktare Tom Amos samt sin forna kumpan från de grönsvarta, Erik Jonasson-Westermark. UBK startade starkt men har därefter endast inkasserat en pinne på de senaste tre rundorna.

4-0 i brakan senast mot Tvååker på hemmaplan var ingen höjdare från utsiktarna som dessutom fick sin nummer 10 Karl Bohm utvisade mot hallänningarna. Det bör Lindome utnyttja med sin hemmastyrka, både Linköpings City och serieledande Skövde AIK har fått på pälsen här. De svartvita har dessutom mentalt övertag sedan fjolårets inbördes mot UBK.

Fler odds på Lindome – Utsiktens BK

Spel: Hemmaseger @ 2,58
Tävling: Division 1 Södra
Plats: Lindevi IP
Tid: 19.00
TV: –

Växjö – FC Rosengård: FC Rosengård(-1) @ 1,59

Fler odds på Växjö – FC Rosengård

I Svedalas högsta serie för damer står klassblandning på menyn. Växjö bottnar Damallsvenskan efter fyra omgångar, småländskorna har endast plockat en pinne och den kom i hemmapremiären mot nykomlingen AIK. Därefter har inte de blåsvarta ens förmått att finna nätrassel.

I den femte rundan ställs Växjö inför tuffast möjliga motstånd i form av sin så kallade storasystrar. Småländskorna har blivit något av en farmarklubb till FC Rosengård, båda poängmaskinerna Anna Anvegård samt Jelena Cankovic har gjort övergången söderöver.

FC Rosengård toppar tabellen efter att ha gjort rent hus trots tufft spelschema med bland annat bortamatch mot Linköping. Skånskorna kommer till Visma Arena med en målskillnad på 9-1 samt gott minne från fjolårets besök här då FCR vände hem med en 3-0-triumf i bagageluckan. Poängligaledaren Cankovic sänkte Djurgården med dubbla fullträffar förra helgen, serbiskan lär visa att släkten är värst.

Fler odds på Växjö – FC Rosengård

Spel: FC Rosengård(-1) @ 1,59
Tävling: Damallsvenskan
Plats: Visma Arena
Tid: 19.00
TV: Sportbladet TV

Newcastle – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 1,82

Fler odds på Newcastle – Manchester City

Lindome i all ära men flest lystna blickar lär denna kväll riktas mot skatboet på St. James Park. Hit kommer världens bästa lag med en ointaglig serieledning i Premier League på tio poäng när tre rundor kvarstår. Manchester City fick visserligen smisk av Chelsea på Etihad senast men till Steve Bruces stora sorg är Pep Guardiolas grabbar vassare borta än hemma.

Newcastle chockade ett paralyserat Leicester på King Power Stadium senast men till Steve Bruces stora sorg är det smockfullt i det svartvita rehabrummet. Skatorna har sju stycken spelare uppsatta som out/osäkra inför mötet med seriesegrarna som kommer med en fläckfri trupp sånär som på Kevin De Bruyne som har en liten skavank.

Manchester City har plockat mer än dubbelt så många poäng som Newcastle hittills. The Citizens bortarad är osannolik med facit 13-3-1 och tillhörande målskillnad på våldsamma 34 gjorda och blott nio insläppta. Samtliga 2020 års tre tävlingsmatcher mellan Skatorna och Guardiolas slåttermaskin slutade med minst två måls segermarginal.

Fler odds på Newcastle – Manchester City

Spel: Manchester City -1,5 @ 1,82
Tävling: Premier League
Plats: St. James’ Park
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Premium, V Extra

Trippeln

Lindome – Utsiktens BK: Hemmaseger @ 2,58
Växjö – FC Rosengård: FC Rosengård(-1) @ 1,59
Newcastle – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 1,82

Totalt odds: 7,46

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 13 maj, 2021