Trippeln 15/2 – Toppfotboll på måndagstipset!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Veckan inleds med massvis av spännande matcher från Europas högsta ligor. Måndagen serverar spel i både Bundesliga, Serie A, La Liga och Premier League. När dagens bästa trippel bakas samman tar vi sikte mot München, Verona samt London.

Spelstopp: 20:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Bayern München – Bielefeld: Över 3,5 mål @ 1,77

Fler odds på Bayern München – Arminia Bielefeld

Måndagskvällen tar sin början på anrika Allianz Arena. Bayern München vänder hem till bratwurstens rike som nybakade världsmästare. VM i Qatar var en ren formalitet för Hansi Flicks herrar som manövrerade sig genom semifinalen och guldmatchen utan att darra det minsta.

Inte heller i Bundesliga har Bayern visat några nerver, 48 poäng på 20 omgångar innebär att regerande mästarna toppar tabellen i ensamt majestät. Som vanligt när Lewandowski och company finns med i leken är det offensiven som strålar starkast, 58 gjorda mål är exempelvis 43 fler än måndagens besökare i München. Bielefeld har visserligen lirat en match mindre än Bayern men det råder ingen tvekan om att mållinan i första hand ska spräckas via baljor i den blåvita bortaburen.

Efter den svaga hösten har Bielefeld repat mod under vintern men nykomlingen tycks ha trillat åter i gamla synder senaste tiden. 5-1 i brakan hemma mot Eintracht Frankfurt följdes av 3-1 i ändan borta mot FC Köln. Nio av Bayerns 13 tävlingsmatcher i München har innehållit minst fyra kassar. Med tanke på att Flick ser ut att sakna Gnabry, Goretzka och Müller känns totalspelet bättre än att bara lira Bayern-mål. Höstmötet mellan dessa kombattanter slutade med fem fullträffar, varav mästarna gjorde fyra.

Fler odds på Bayern München – Arminia Bielefeld

Spel: Över 3,5 mål @ 1,77
Tävling: Bundesliga
Plats: Allianz Arena
Tid: 20.30
TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Verona – Parma: Hemmaseger @ 2,11

Fler odds på Hellas Verona – Parma

Nere i den italienska stöveln ska värdarna på den övre halvan ta emot bottengänget från skinkans näste. 21 omgångar är lagda till handlingarna i Serie A när Hellas Verona kan klappa sig på axeln för en synnerligen väl genomförd första halva av säsongen. De gulklädda värdarna kommer närmast från två nederlag på bortabana men i hemmaborgen brukar det vara annat ljud i skällan.

Parma kommer från nederlag både borta och hemma flera gånger om, det gamla svensklaget ser ut som ett sjunkande skepp. Förra helgens insats mot Bologna var rena uppvisningen i trubbighet. Gervinho, Cornelius och Kucka visade med tydlighet att Dejan Kulusevski är oerhört saknad på Stadio Ennio Tardini där Bologna tilläts springa iväg till en 3-0-viktoria.

Parma har vunnit en enda bortamatch denna säsong och ska knappast ha någonting att hämta på svårspelade Bentegodi-arenan. Verona har vunnit fyra raka motsvarande möten och i senaste matchen på blågult gräs signerade Zaccagni en 3-1-triumf mot Napoli. Hemmasegern är ytterst trolig och betalar mer än den borde.

Fler odds på Hellas Verona – Parmad

Spel: Hemmaseger @ 2,11
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Marc’Antonio Bentegodi
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Live

Chelsea – Newcastle: Under 2,5 mål @ 2,25

Fler odds på Chelsea – Newcastle

Fotbollsfabriken stänger måndagsbutiken på de brittiska öarna där det väntas bli betydligt snålare med mål än i München, så att säga. Newcastle har snappat upp 25 poäng på 23 omgångar i Premier League och kan andas lugnt tack vare att det finns tre lag som skjuter sig själva i foten på daglig basis.

Steve Bruce är inte känd som någon stor trollkonstnär men han lotsade faktiskt sina svartvita skator till en stilig 3-2-seger i hemmamatchen mot Southampton senast. Emil Krafth hoppade då in i första halvlek och tackade för förtroendet genom att begå en regelöverträdelse omgående vilket mynnade ut i en ostskiva.

På bortabana är Bruces boys sällan lika gladlynta, av säsongens elva ligamatcher i denna spelform har nio stycken hållit sig under den aktuella linan. Chelsea under ledning av Tuchel är oerhört solida och tighta, på de fem tävlingsmatcher tysken styrt har fyra varit tillräckligt målsnåla för att klara detta snåla krav. Tre raka inbördes möten likaså.

Fler odds på Chelsea – Newcastle

Spel: Under 2,5 mål @ 2,25
Tävling: Premier League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Xtra

Trippeln

Bayern München – Bielefeld: Över 3,5 mål @ 1,77
Verona – Parma: Hemmaseger @ 2,11
Chelsea – Newcastle: Under 2,5 mål @ 2,25

Totalt odds: 8,40

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 15 februari, 2021