bet365

Trippeln 16/10 – Fredagstips med blågula färger!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Landslagsuppehållet är över och i helgen drar de stora ligorna igång igen. Däremellan har vi en fredag som bjuder på blågula färger i form av Superettan. Göteborg, Stockholm och Västerbotten är dagens destinationer när trippeln ser riktigt smaskig ut.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

GAIS – Norrby: Hemmaseger @ 2,62

Flera odds på GAIS – Norrby

Gamla Ullevi öppnar fredagsmyset med ett västkustderby. GAIS har revansch att utkräva efter besöket i Borås, 3-0 vann Norrby med i juni. Det är längesedan, omgång 2 då har förbytts till omgång 23 nu. Dardan Rexhepi som gjorde två mål då har bara gjort ett till på hela säsongen. Balkongmattan på Borås Arena är utbytt mot det riktiga gräset i Göteborg.

Norrby IF ligger pyrt till på den nedre halvan, två poängs marginal till kvalplats är inte tryggt med tanke på formkurvan. Mak Linds mannar har sex raka tävlingsmatcher utan smak av segerns sötma, de blåvita besökarna kommer närmast från en fullt rättvis hemmatorsk mot Öster.

GAIS såg riktigt darriga ut under sommaren men de grönsvarta makrillarna har verkligen växlat upp under hösten. Stefan Jacobssons gäng har segrat i fem av sina senaste sju strider. GIF Sundsvall och Örgryte finns bland kombattanterna som fått vika in hovarna på grund av Richard Yarsuvats målform. Ex-boråsaren har målat i sina fem senaste framträdanden, räkna med att han lär vara extra taggad mot sina forna lagkamrater. Stark etta till högt odds.

Fler odds på GAIS – Norrby

Spel: Hemmaseger @ 2,62
Tävling: Superettan
Plats: Gamla Ullevi
Tid: 19.00
TV: Dplay

Akropolis – AFC Eskilstuna: AFC Eskilstuna +0,5 @ 1,92

Fler odds på Akropolis – AFC Eskilstuna

Från Götet till huvudstaden där två formstarka klubbar ska mäta svärd på Grimsta. Akropolis har gjort en dundersäsong sett till förutsättningarna. Nykomlingen har en trupp som inte ser mycket ut för världen men att lägga ankare på femte plats är suveränt. Till saken hör att stockholmarna varit vassare på bortabana än i Bromma, åtta(!) av elva hemmamatcher har slutat med delad ära.

AFC Eskilstuna hade en trupp som verkligen inte såg mycket ut för världen med allsvenska mått mätt, därför var det ingen större överraskning att gästerna dunsade ner i Superettan till denna säsong. Under första halvan av säsongen såg de orangeklädda ut att vara på väg ytterligare ett hak ner i hierarkin men Özcan Melkemichel har fått bra fason på sina mannar nu.

AFC Eskilstuna har vunnit fyra raka tävlingsmatcher på bortabana. Nigerianska duon Omeje/Nnamani har sett urstarka ut på senare tid och lär vålla problem för ett hemmaförsvar som släppt in mål i samtliga seriematcher under hösten. Värdet på X2 är alldeles för bra, inte minst med tanke på hur kryssbenägna Akropolis är.

Fler odds på Akropolis – AFC Eskilstuna

Spel: AFC Eskilstuna +0,5 @ 1,92
Tävling: Superettan
Plats: Grimsta IP
Tid: 19.00
TV: Dplay

Umeå FC – Trelleborg: Trelleborg +0,5 @ 1,58

Fler odds på Umeå FC – Trelleborg

Superettans nordligaste arena avrundar fredagskvällen med ett bottenmöte. Efter den inledande, positiva starten för Umeå FC har nykomlingen dalat till degraderingsplats. Norrlänningarna har blott tre vinster på 22 omgångar, då blir man nästjumbo och får blicka ängsligt mot Division 1 Norras portar.

Trelleborgs FF befinner sig på kvalplats när åtta omgångar återstår. Kristian Haynes herrskap gör sällan en svag match, senaste tiden har fyra ligamatcher inneburit tre poängplock, dessutom har skåningarna avancerat till gruppspelet i Svenska Cupen. 

Brkic kvitterande balja i minut 95 senast mot Akropolis lär ha gett en helt annan boost för Trelleborgs FF än den mentala hälsa som råder i hemmalägret efter det sena förlustmålet hemma mot Jönköpings Södra. 1-1 slutade det vändande mötet mellan dessa kombattanter, samma visa är nära förestående nu. X2 är ett fint spel som virke till Superettatrippeln.

Fler odds på Umeå FC – Trelleborg

Spel: Trelleborg +0,5 @ 1,58
Tävling: Superettan
Plats: Umeå Energi Arena
Tid: 19.00
TV: Dplay

Trippeln

GAIS – Norrby: Hemmaseger @ 2,62
Akropolis – AFC Eskilstuna: AFC Eskilstuna +0,5 @ 1,92
Umeå FC – Trelleborg: Trelleborg +0,5 @ 1,58

Totalt odds: 7,95

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 15 oktober, 2020