GAIS – Norrby IF 24/7, odds, streaming, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för GAIS – Norrby IF
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta GAIS – Norrby IF i 24/7

Norrby IF gästar GAIS i Superettan med matchstart 19:00 den 24/7. Matchen kommer att TV-sändas i Sportkanalen.

Se GAIS – Norrby IF live stream

Se GAIS – Norrby IF live stream hos C More Play, så att du kan se matchen direkt i din dator, surfplatta eller mobil var du än befinner dig.

GAIS – Norrby IF speltips

Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt GAIS – Norrby IF speltips. Är du intresserad av speltips på andra matcher än GAIS – Norrby IF så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Tabell
Lagens form
Lagens statistik i Superettan

Målstatistik för GAIS och Norrby IF

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Superettan så har GAIS ett genomsnitt på 0,50 per match, på totalt 6 matcher. GAIS har totalt släppt in 9 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Superettan. På de 6 hemmamatcherna så har GAIS därmed ett snitt på 1,50 insläppta mål per match.

Under denna säsongen i Superettan har GAIS gjort totalt 10 mål på 13 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,77 mål per match. GAIS har denna säsongen släppt in totalt 18 mål i ligan. Det innebär att på de 13 matcher som spelats så har GAIS 1,38 insläppta mål per match.

Norrby IF har ett snitt på 1,14 gjorda bortamål i Superettan på de 7 bortamatcher man spelat under säsongen. På bortaplan har Norrby IF i genomsnitt släppt in 0,86 mål på de 7 bortamatcher man spelat.

Offensivt har Norrby IF gjort 1,46 mål per match i Superettan på de 13 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Norrby IF släppt in 1,23 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 13 matcher som har spelats.