Norrby IF – Öster 27/7, odds, live stream, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Norrby IF – Öster
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Norrby IF – Öster i 27/7

Öster gästar Norrby IF i Superettan med matchstart 16:00 den 27/7.

Speltips Norrby IF – Öster

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra betting tips på Norrby IF – Öster eller någon annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Norrby IF – Öster, rekar som vi publicerar dagligen.

1-0 seger till Norrby IF senast

Norrby IF och Öster möttes tidigare under säsongen i Superettan och det mötet slutade med en seger till Norrby IF med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Målstatistik för Norrby IF och Öster

Norrby IF har gjort 11 mål totalt hemma denna säsong i Superettan, ett snitt på 1,83 mål/match. I Superettan har Norrby IF släppt in 10 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 13 matcher Norrby IF spelat i Superettan denna säsong så har laget gjort totalt 19 mål, med ett snitt på 1,46 mål per match. Norrby IF har denna säsongen släppt in totalt 16 mål i ligan. Det innebär att på de 13 matcher som spelats så har Norrby IF 1,23 insläppta mål per match.

Öster har ett snitt på 1,00 gjorda bortamål i Superettan på de 5 bortamatcher man spelat under säsongen. Öster har å sin sida ett bortafacit med 7 insläppta mål under säsongen i Superettan.

Per match har Öster i snitt producerat 0,85 mål framåt på de 13 matcher som spelats i Superettan. Öster har totalt spelat 13 matcher under säsongen och på dessa 13 matcher har man släppt in 15 mål, ett snitt på 1,15 insläppta mål per spelad match.