Trippeln 17/1 – Sagolikt söndagstips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Man kan verkligen tro att det är en sagoberättare som skrivit söndagens fotbollsmanus. Liverpool bjuder hem Manchester United till Anfield samma afton som Inter bjuder hem Juventus till Giuseppe Meazza. Ett mellanstopp hos Manchesters andra gäng ska också avnjutas.

Spelstopp: 17:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Liverpool – Manchester U: Liverpool -0,5 @ 1,96

Fler odds på Liverpool – Manchester United

Anrika Anfield agerar ståndaktig startstation när regerande mästarna tar emot serieledarna i det allra mest maffiga av Premier Leagues stormöten. Tidigare bespottade baggen Ole Gunnar Solskjaer har lotsat Manchester United hela vägen upp i topp efter att ha gått obesegrade i ligaspelet sedan Arsenal kom till drömmarnas teater första dagen i november.

Liverpool ligger tre pinnar bakom United när 17 omgångar lagts till handlingarna men i sinom tid lär regerande mästarna kliva ikapp och förbi. Förmodligen redan denna helg. Jürgen Klopp har lyckats foga samman ett homogent och slagkraftigt kollektiv trots synnerligen stora besvär med skador i de bakre leden.

Mohamed Salah toppar Premier Leagues skytteliga och med den egyptiske skarpskytten i fronten kan Klopp leva med skavanker längst bak. På Anfield är Liverpool med rätta favoriter mot alla lag i världen, i ligaspelet är Salah och Klopp ensamma om att vara obesegrade på eget gräs. 7-1-0 är en högoktanig rad som Man United ej bör rucka på. Gästerna har inte vunnit här på fem år, ett enda mål har United mäktat med på fem besök. Dubbeldegen på hemmasegern smakar serieledning.

Fler odds på Liverpool – Manchester United

Spel: Liverpool -0,5 @ 1,96
Tävling: Premier League
Plats: Anfield
Tid: 17.30
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Ultra

Manchester C – Crystal P: Crystal P +1,5 @ 2,58

Fler odds på Manchester City – Crystal Palace

Från ett Manchester-lag till ett annat när stadens himmelsblå representant har hemmaplan. The Citizens ligger trea med en hängmatch i handen och det är näppeligen godkänt för Pep Guardiolas miljardbygge. Mest frapperande är att City slutat med sitt slakteri, blott 25 baljor i rätt bur innebär att värdarna återfinns på en chockerande tiondeplats i denna kategori.

Crystal Palace kommer till Etihad Stadium i egenskap av tryggt mittenlag, the same procedure as every year with Mister Roy Hodgson. Nu har 7-0-chocken mot Liverpoool lagt sig och Roy har åter stabiliserat sitt kristallpalats, Örnarna svävar hem till Guardiola efter en robust 0-0-pinne mot Arsenal på Emirates.

Man ska aldrig räkna bort Crystal Palace mot de stora elefanterna. Okej, mot Liverpool ska man det. Men pinnen borta mot Arsenal var knappast en slump när strategen Roy satt bakom spakarna. The Eagles har besegrat serieledande Man United på Old Trafford denna säsong och dessutom plockat poäng vid sina senaste två besök hos City. Med en väl tilltagen handikapplina sitter vi tryggt i Roys knä.

Fler odds på Manchester City – Crystal Palace

Spel: Crystal Palace +1,5 @ 2,58
Tävling: Premier League
Plats: Etihad Stadium
Tid: 20.15
TV: Viaplay, V Sport Premium

Inter – Juventus: Över 2,5 mål @ 1,65

Fler odds på Inter – Juventus

En riktigt bra söndag avslutas alltid nere i den italienska stöveln med en al dente batalj i modemeckat. Inter ligger tvåa i Serie A med tre pinnar upp till stadsrivalen i topp. Antonio Contes blåsvarta kompani står noterad för facit 6-1-1 på Giuseppe Meazza men vacklar lite efter 2-1-torsk borta mot Sampdoria samt kryss mot Roma på Olimpico.

Juventus har vacklat under säsongen i stort men visar gott gry för dagen. “Den gamla damen” är obesegrad på resande tass i årets ligaspel och efter den nesliga näbbdragningen hemma mot Fiorentina har Andrea Pirlos hårtork gett utslag. 3-1-segern mot Milan på samma arena som gäller under söndagen var en fet fjäder i snidarens hatt.

Här vågar vi knappast välja sida, däremot kan man ta för givet att matchen blir både sevärd och målrik. Fem raka seriestrider har slutat med minst tre baljor på tavlan när Inter varit i farten. Juventus har fyra raka tillräckligt målrika bortamatcher i tävlingssammanhang, trots stenhårt motstånd i form av Barcelona och Milan. Motsvarande möten mellan Inter och Juve? Fyra av de senaste fem har täckt det aktuella kravet.

Fler odds på Inter – Juventus

Spel: Över 2,5 mål @ 1,65
Tävling: Serie A 
Plats: Giuseppe Meazza
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Liverpool – Manchester U: Liverpool -0,5 @ 1,96
Manchester C – Crystal P: Crystal P +1,5 @ 2,58
Inter – Juventus: Över 2,5 mål @ 1,65

Totalt odds: 8,34

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 15 januari, 2021