Trippeln 17/2 – Stekhet onsdagstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Tisdagens stormöten i den största av turneringar följs av ännu en kväll med Champions League. Porto tar emot Juventus i den första av två möten när åttondelsfinalerna betas av. Dessutom plockas godbitar från La Liga samt Premier League när kvällens vassaste trippel ska synas.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Levante – Atlético Madrid: 1X @ 2,05

I helgens La Liga klev Marcos Llorente fram som matchens man för Atlético Madrid i Granada. 2-1 signerades Real-produkten som sopade in första kassen själv och spelade fram Correa till den andra. Madrassmakarna tuffar därmed vidare mot sin efterlängtade pokal, 54 pinnar på 21 omgångar är ett faktum sedan herrarna från huvudstaden endast förlorat en seriestrid.

Levante har också gjort en stark säsong med sina mått mätt. De så kallade Grodorna har varit riktigt mustiga på eget gräs, endast två nederlag synas på Estadi Ciutat de Válencia på elva tillställningar. Sedan årsskiftet har José Morales växlat upp och smackat in fem påsar sett till samtliga tävlingar.

En stor och viktig brasklapp skall läggas fram vad gäller onsdagens föreställning i Spaniens tredje största stad. Atlético Madrid är virushärjade och ser i skrivande stund ut att sakna en handfull spelare. Miljardmannen Joao Félix och mittfältsgnuggaren Thomas Lemar finns bland dem som saknas för Simeone. Därmed ska Levante ha finfina möjligheter att stämma i madrassen, de blåröda värdarna har endast en förlust på sina elva senaste tävlingsmatcher, bland annat en triumf mot Real Madrid i Madrid.

Fler odds på Levante – Atlético Madrid

Spel: 1X @ 2,05

Tävling: La Liga

Plats: Estadi Ciutat de Válencia

Tid: 19.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Porto – Juventus: Under 2,5 mål @ 1,69

Maffiga Estádio do Dragao är platsen där Cristiano Ronaldo ska försöka fortsätta sin suveräna svit vad gäller pokaler och mål. Portugisen har dock klivit av det gröna schackbrädet två gånger på raken utan att vittja nätet, det har inte heller Dejan Kulusevski eller någon annan i Juventus. 0-0 mot Inter i Coppa Italia följdes av 1-0 i brakan mot Napoli i Serie A.

“Den gamla damen” kliver in i Ronaldos hemland som favoriter i både dubbelmötet och den första ronden men här lär de få slita stenhårt. Porto är brutalt starka på eget gräs, sedan februari 2020 har de blåvita endast lagts på rygg här vid ett tillfälle. När Maritimo kom hit och skrällde med uddamålet i höstas vann Porto bland annat med 9-0 i hörnor samt brände en straff.

Två av höstens tre Champions League-matcher i draknästet var tillräckligt målsnåla för att landa innanför onsdagens kravbild. Manchester Citys besök i Portugal slutade mållöst. Av Juventus nio senaste tävlingsmatcher har sju stycken hållit sig under 2,5 mål. När dessa kombattanter möttes i CL 2017 slutade båda möten under tre mål på tavlan.

Fler odds på Porto – Juventus

Spel: Under 2,5 mål @ 1,69

Tävling: Champions League

Plats: Estádio do Dragao

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Everton – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 2,07

Aftonens sista föreställning hämtas från klassiska Goodison Park där Carlo Ancelotti tar emot Pep Guardiola. Everton har häng på en biljett till Europaspelet i kraft av suverän leverans på resande tass. The Toffees tillhör den udda skara som presterar betydligt bättre borta än hemma, 23 bortapinnar är att jämföra med 14 på den mörkblå mattan

Manchester City rörs inte i ryggen av vilken spelplats som står på agendan. The Citizens toppar Premier League på ett överlägset vis efter att endast ha förlorat två gånger av 23 möjliga i världens tuffaste liga. Pep Guardiolas pojkar har fällt topplag på löpande band senaste tiden, Liverpool åkte på en 4-1-smocka på Anfield och närmast kommer City från en 3-0-defilering hemma mot Tottenham.

Manchester City är ute på en segerturné som saknar motstycke. 16(!) raka segrar sett till samtliga tävlingar trots att Agüero och De Bruyne dragits med skadebekymmer, det är smått sagolikt. 13(!) av dessa triumfer har skett med minst två bollars marginal. City har dessutom tre raka besök på Goodison Park med minst två bollars segermarginal. Ancelotti har skadebekymmer på stjärnorna James och Calvert-Lewin och får snällt inkassera en tydlig torsk.

Fler odds på Everton – Manchester City

Spel: Manchester City -1,5 @ 2,07

Tävling: Premier League

Plats: Goodison Park

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Levante – Atlético Madrid: 1X @ 2,05

Porto – Juventus: Under 2,5 mål @ 1,69

Everton – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 2,07

Totalt odds: 7,17

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 februari, 2021