bet365

Trippeln 18/1 – Måndagens bästa speltips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är ingen dålig måndag som finns i pulpeten denna veckostart. Både Italien och England slår till med fräsiga fighter när vi lägger ankare i London samt på Sardinien. Den vassa trippeln går i mål via Portugals finaste fotbollsrum.

Spelstopp: 20.44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Cagliari – Milan: Milan -0,5 @ 1,61

Sardinien startar fotbollsveckan med ett möte mellan botten och toppen. Cagliari har blott vunnit tre matcher på de inledande 17 omgångarna i Serie A, därmed återfinns de blåröda kloss intill giljotinen. Tio raka tävlingsmatcher utan smak av segerns sötma bådar inte gott inför välkomnandet av serieledarna.

Milan är som pånyttfödda sedan Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback i början av fjolåret. Trots att svensken saknats senaste tiden har de rödsvarta trummat på med nederlaget mot Juventus som enda plump i protokollet. Zlatan var äntligen tillbaka i cupen senast när Milan tog sig vidare till kvartsfinalen efter att ha straffat Torino på San Siro.

Männen från modemeckat kommer till Sardinien utan varken Calhanoglü eller Hernández med anledning av coronaviruset. Detta är så att säga inprisat i oddssättningen. Övriga har testat negativt och då ska Milan ha tillräcklig kräm i stallet för att manövrera ut bottengänget på andra sidan. Den rödsvarta bortaraden 7-1-0 ruckas inte av att en turk och en spanjor satts i karantän.

Fler odds på Cagliari – Milan

Spel: Milan -0,5 @ 1,61

Tävling: Serie A

Plats: Sardegna Arena

Tid: 20.45

TV: CMore, CMore Fotboll

Arsenal – Newcastle: Under 2,5 mål @ 2,00

Efter gårdagens högoktaniga stormatch på Anfield ska Premier Leagues cirkus rulla vidare till Emirates. Newcastle står noterade för 19 poäng efter 17 omgångar och formen är på nedåtgående i bortalägret. Skatorna svävar till huvudstaden med åtta raka tävlingsmatcher utan triumf, torsken senast mot dänggänget Sheffield United var särskilt sur.

Arsenal är inte heller någon segermaskin, kan man lugnt konstatera. The Gunners återfinns blott fem poäng ovanför Newcastle trots att Londonlaget har lirat en match mer än de svartvita. Närmast kommer Mikel Artetas mannar från en mållös historia i derbyt här hemma mot Crystal Palace.

Till saken hör att Arsenal levererat förhållandevis sämre i egen bort jämfört med spelet på resande tass. 3-2-4 är hemmaraden för de rödvita som endast snittar ett mål per dust på Emirates. Detsamma gäller Newcastle på bortaplan, åtta resor och åtta kassar. Båda sidor kommer från snåla uppgörelser och har för vana att lira tillknäppta kamper mot varandra. Fyra av de senaste fem inbördes duellerna i London har slutat med max två mål på tavlan.

Fler odds på Arsenal – Newcastle

Spel: Under 2,5 mål @ 2,00

Tävling: Premier League

Plats: Emirates

Tid: 21.00

TV: Viaplay, V Premium

Portimonense – Belenenses: Belenenses Under 0,5 mål @ 2,52

Sista stoppet under måndagskvällen sker i södra Portugal där Primeira Liga står på menyn. Tabellräkningen har nått fram till omgång 14 när det vankas bottenmöte på Estádio Municipal de Portimao. Elva respektive tolv pinnar på saldot innebär livsfara med tanke på att jumbon Boavista står på just elva pinnar

Portimonense är utpräglade hemmakatter, av sju utflykter har sex stycken slutat med sura miner i bussen hem till Algarve. Hemma i den svartvita borgen har Örnarna inkasserat två resultat av vardera valör, senast fick Farense en knäpp på näbben då 2-0 signerades den gode Beto som gjorde sitt livs match.

Belenenses har lyckats med något alldeles frapperande den här säsongen. Sex poäng har inkasserats på sex bortamatcher, det är fullkomligt otroligt med tanke på att de blåvita besökarna endast petat in ett(!) mål totalt på främmande territorium. Belenenses kommer försöka grisa sig till ännu ett mållöst bortakryss. Om de misslyckas kommer Örnarna vinna och samtidigt hålla sin fjärde raka hemmanolla. Senaste motsvarande möte? Jodå, 0-0.

Spel: Belenenses Under 0,5 mål @ 2,52

Tävling: Primeira Liga

Plats: Estádio Municipal de Portimao

Tid: 21.15

TV:

Trippeln

Cagliari – Milan: Milan -0,5 @ 1,61

Arsenal – Newcastle: Under 2,5 mål @ 2,00

Portimonense – Belenenses: Belenenses Under 0,5 mål @ 2,52

Totalt odds: 8,11

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag:

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 januari, 2021