Trippeln 18/12 – Läcker trippel från Premier League och Serie A!

Dagens Trippel

Lördagens spelvärda trippel hämtas från Premier League och Serie A. Steven Gerrards Aston Villa spås lösa ännu en seger på Villa Park och på Stadio Renato Dall’Ara respektive Emirates Stadium är det två olika målspel som lockar. Allt detta till över 9 gånger pengen. Häng med!

Spelstopp: 15:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Aston Villa – Burnley: Hemmaseger @ 1,72

Fler odds på Aston Villa – Burnley

Steven Gerrard har fått fart på Aston Villa som bortsett från två hedersamma förluster mot Manchester City och Liverpool radat upp segrar sedan den tidigare Rangers-tränarens inträde. Lejonen gjorde vad de skulle mot Norwich senast och stor matchhjälte blev Ollie Watkins som låg bakom bägge målen i 2-0-segern.

Burnley gavs oväntat lång vila inför denna match då mötet med Watford ställdes in. Huruvida The Clarets lyckas dra nytta av detta på Villa Park återstår att se. Det som däremot inte är oväntat är att Sean Dyches manskap huserar i botten av Premier League, vilket de gjort de senaste säsongerna. Med viktige Barnes på skadelistan tappar besökarna spetskompetens i de främre leden.

Det mesta talar för att ett skickligt Villa inkasserar ännu en seger under Gerrard. Har glödhete Watkins vaknat på rätt sida igen får Burnley-försvaret se upp. Den raka ettan till 1,75 känns sund!

Fler odds på Aston Villa – Burnley

Spel: Hemmaseger @ 1,72
Tävling: Premier League
Plats: Villa Park
Tid: 16:00
TV: Viaplay

Bologna – Juventus: Bologna över 1,5 lagmål @ 3,14

Fler odds på Bologna – Juventus

Vi testar en riktig rövare i Bologna där hemmalagets chanser gillas mot ett sargat Juventus. Sinisa Mihajlovic värdar föll tungt mot Torino senast, men de rödblå bjuder nästan alltid på ett frejdigt anfallsspel, där ett av våra senaste stora stjärnskott, Mattias Svanberg, är en viktig nyckel. Pasta-älskarna trivs dessutom fint hemma på Stadio Renato Dall’Ara där Roma var den senaste storklubben som lades på rygg.

Juventus har som bekant agerat svajigt under säsongen. Massimo Allegris svartvita gäng är svårslagna när spelet klaffar, men dessvärre för gästernas del gör det sällan det. Inför denna resa tvingas “Den gamla damen” klara sig utan lirare som Kulusevski, Dybala och Chiesa samt att viktige Locatelli är ett osäkert kort. Tunga tapp för en jätte på dekis som jagar en Champions League-biljett till kommande säsong.

Bologna har gjort två eller fler mål i fem av sina sju senaste hemmamatcher. Då ska vi även komma ihåg att bland annat Roma, Lazio och Milan har stått på andra sidan i dessa. Därför känns det kittlande att testa spelet som innebär att Mihajovic mannar lyckas påsa vid multipla tillfällen till smaskiga 3,14 gånger pengen.

Fler odds på Bologna – Juventus

Spel: Bologna över 1,5 lagmål @ 3,14
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Renato Dall’Ara
Tid: 18:00
TV: Cmore Fotboll, Cmore

Leeds – Arsenal: Över 2,5 mål @ 1,69

Fler odds på Leeds – Arsenal

Vi avrundar på Elland Road där Leeds problem spås växa sig allt större. Värdarna, som stod för en fin säsong i fjol, har inte alls kommit upp i samma höga nivå denna säsong. Förlusterna har avlöst varandra och senast stod The Whites för ett riktigt plattfall när de såg ut som ett knattelag på Etihad Stadium (0-7). Det svänger som vanligt när Bielsas gäng spelar fotboll och med spelare som Raphinha och James i de främre leden finns åtminstone offensiv sprängkraft att tillgå.

Arsenal har tagit över fjärdeplatsen i Premier League, något som väldigt få rödvita anhängare vågade hoppas på i början av säsongen när The Gunners för det mesta ägnade sig åt att förlora. Mikel Arteta har petat stjärnan Aubameyang ur truppen på grund av disciplinära skäl, och 32-åringen blev i samma veva av med kaptensbindeln. Denna rockad ser ut att ha fört med sig någonting positivt då laget presterat bra sedan dess. Med Lacazette och Martinelli i fin form är det inte heller speciellt konstigt att gästerna öser in mål.

Istället för att välja sida på 1X2-marknaden är det klokt att blicka mot mål-kolumnen där spelvärdet känns betydligt mer generöst. Spåkulan skvallrar om en fartfylld tillställning där vi bör kunna få se minst tre bollar hitta nät. “Övern” klickas således!

Fler odds på Leeds – Arsenal

Spel: Över 2,5 mål @ 1,69
Tävling: Premier League
Plats: Elland Road
Tid: 18:30
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Trippeln

Aston Villa – Burnley: Hemmaseger @ 1,72
Bologna – Juventus: Bologna över 1,5 lagmål @ 3,14
Leeds – Arsenal: Över 2,5 mål @ 1,69

Totalt odds: 9,12

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100