Trippeln 19/1 – Trippel till tisdagen!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det finns gott om fina fighter på fotbollsfronten att värma sig med denna vintriga tisdagskväll. Två matcher går av stapeln i Premier League där flest lär intressera sig för mötet mellan Chelsea och Leicester. Bundesliga kompletterar med Bayer mot Borussia.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

West Ham – West Bromwich: West Bromwich +0,5 @ 2,35

Englands huvudstad är första anhalt under tisdagskvällen och då handlar det om Premier League. West Ham har svarat för en solid säsong och 29 poäng på 18 omgångar är med beröm godkänt av grågubben David Moyes. The Hammers kommer närmast från en 1-0-viktoria mot Burnley och tillskrivs ett rejält favoritskap i omgång 19.

West Bromwich hade som välbekant en blytung höst, något som ledde till att Slaven Bilic entledigades. In har, på tal om grågubbar, Sam Allardyce kommit och fått oväntat bra snurr på de blåvitrandiga. Matheus Pereira visar vassa takter hos West Brom, dubbla baljor av brassen senast mot Wolverhampton föranledde 3-2-segern.

Vinst borta mot Wolves och innan dess kryss mot både Manchester City på Eithad samt Liverpool på Anfield. Det råder ingen tvekan om att West Bromwich har en hög nivå när allt stämmer, i synnerhet vad gäller defensiven. När The Baggies besökte denna arena förra säsongen handlade det om FA-cupen, då vann gästerna med 1-0. West Ham är starka men detta stora favoritskap går inte att köpa. Minst en bortapinne ska det bli till gott klirr i kassan.

Fler odds på West Ham – West Bromwich

Spel: West Bromwich +0,5 @ 2,35

Tävling: Premier League

Plats: Olympiastadion

Tid: 19.00

TV: Viaplay

Bayer Leverkusen – Dortmund: Över 2,5 mål @ 1,58

Det finns goda förutsättningar för en sevärd tillställning i Tyskland när tabellgrannar möts i toppen av Bundesliga. Bayer Leverkusen har nosen framför gästerna i kraft av vassare målskilnad. Kusarna har dock varit betydligt bättre på resande tass jämfört med leveransen i egen borg, 3-3-1 är ändå en hemmarad man kan leva med.

Borussia Dortmund är i likhet med värdarna allra bäst när de är på utflykt. 5-1-2 lyder den gulsvarta bortaraden och formen är det inget fel på. Senaste fyra tävlingsmatcherna har innehållit tre triumfer och en oavgjord historia för Borussia som fått ett rejält lyft sedan påläggskalven Håland återkommit från skada.

Den storvuxne norrbaggen satte ner foten på senaste utflykten när toppkonkurrenten RB Leipzig bjöd in till spel på sin tjuriska arena. Dubbla baljor av Håland och dubbla framspelningar av Marco Reus bådar gott för tabellfyran. Av de senaste tio tävlingsmatcherna på BayArena har åtta innehållit minst tre mål på tavlan. Motsvarande möte förra säsongen slutade 4-3 till Kusarna trots att Håland för ovanlighetens skull gick mållös.

Fler odds på Bayer Leverkusen – Dortmund

Spel: Över 2,5 mål @ 1,58

Tävling: Bundesliga

Plats: BayArena

Tid: 20.30

TV: Viaplay, V Ultra, V Sport Premium

Leicester – Chelsea: Båda lagen gör mål @ 1,63

Sist men sannerligen inte minst är stormatchen i toppen av Premier League på King Power Stadium. Leicester har etablerat sig i det övre skiktet av Premier League, när säsongens första halva ska summeras ligger Brendan Rodgers rävar trea framför elefanter som Liverpool och Tottenham.

Chelsea hade en storslagen start på säsongen men i nuläget fattas fyra pinnar för att Frank Lampards lag ska nå upp till den åtråvärda toppkvintetten. Lamps har varit kraftigt ifrågasatt på bortalaget bänk under vintern, en smula andrum fick The Blues när tränarfavoriten Mason Mount satte matchens enda balja i derbyt mot Fulham under förra veckan.

Just målandet har inte varit något problem för Chelsea, inte för Leicester heller. Båda dessa klubbar har satt 33 baljor, endast Manchester United och Liverpool har gjort fler. Dessutom snittar både The Foxes och The Blues över en insläppt balja. Motsvarande möte slutade 2-2 förra säsongen och något i den stilen är nära förestående i grytet denna afton.

Fler odds på Leicester – Chelsea

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,63

Tävling: Premier League

Plats: King Power Stadium

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

West Ham – West Bromwich: West Bromwich +0,5 @ 2,35

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund: Över 2,5 mål @ 1,58

Leicester – Chelsea: Båda lagen gör mål @ 1,63

Totalt odds: 6,05

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 januari, 2021