Leicester – Chelsea 12/5, odds, live stream, speltips

Leicester
vs
Chelsea
2019-05-12 16:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Leicester – Chelsea
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 05-12-2019 16:00

I Premier League kommer Leicester att möta Chelsea klockan 16:00 söndagen den 12 maj.

Leicester – Chelsea speltips

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de lägger sina spel på ex vårt speltips på Leicester-Chelsea eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Leicester-Chelsea, rekar som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Leicester har gjort 8 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 1,33 mål/match.  På de 6 hemmamatcher som Leicester spelat denna säsong så har man släppt in 6 mål totalt och per match blir det 1,00 mål i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Chelsea 12 gjorda mål sammanlagt i de 5 bortamatcher man spelat. Chelsea har på de 5 bortamatcher man spelat i Premier League släppt in 1 mål och har ett snitt på 0,20 insläppta mål per match.

Totalt har Leicester producerat 17 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 12 matcher laget spelat så har Leicester ett snitt på 1,42 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Leicester ett facit med 16 insläppta mål på de 12 matcher som spelats i ligan. I snitt har Leicester släppt in 1,33 mål per match.

Chelsea har ett facit denna säsongen i Premier League med 27 gjorda mål. På de 12 matcher som Chelsea har spelat så har man ett snitt på 2,25 producerade mål framåt per match. Totalt under säsongen i ligan så har Chelsea, på 12 spelade matcher, släppt in 0,67 mål i snitt per match.