Trippeln 19/10 – En måndag i bortalagens tecken!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Allsvenskan ska stänga omgång 24 under måndagen då skåningar reser till huvudstaden medan göteborgare reser till Skåne. Förutom blågul fotboll vankas även en rykande fight i Premier League där Leeds tar emot Wolves. Det luktar bortasegrar både här och där.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Djurgården – Malmö FF: Bortaseger @ 2,09

Fler odds på Djurgården – Malmö FF

Sveriges huvudstad är första anhalt, på Tele2 Arena serveras ett riktigt stormöte. Regerande mästarna tar emot mesta mästarna, både historiskt och dagsfärskt är det fördel gästerna. Malmö FF stormar mot äsnnu ett SM-guld, med över två erövrade pinnar per omgång är de himmelsblå tämligen ohotade som serieledare.

Djurgården har inte levt upp till sitt fina fjolår, guldtåget med Buya Turay och Danielsson i spetsen har sett mer ut som mässing, i synnerhet offensiven är trubbig. De blårandiga stockholmarna har endast vunnit fyra av sina elva hemmamatcher, formen är inte heller något vidare hos DIF som vann sin senaste seriematch i mitten av augusti.

Malmö FF avrundade med en 4-0-kross borta mot Kalmar FF inför uppehållet, Toivonen och Christiansen visade ännu en gång att de saknar motsvarighet i Allsvenskan. MFF vann säsongens inbördes möte med Djurgården på skånsk mark och med dagens ingångsvärden finns ingen tvekan om var poängen lär hamna under måndagen. Tvåa.

Fler odds på Djurgården – Malmö FF

Spel: Bortaseger @ 2,09
Tävling: Allsvenskan
Plats: Tele2 Arena
Tid: 19.00
TV: Dplay

Helsingborgs IF – BK Häcken: Bortaseger @ 1,84

Fler odds på Helsingborgs IF – BK Häcken

Superettan knackar på dörren nere i Skåne, Helsingborgs IF har varit cementerade i träsket hela säsongen och där lär de stanna. HIF har bara lyckats vinna fyra matcher denna säsong, inget lag har hissat segerflagg vid färre tillfällen än Olof Mellbergs mannar som återfinns på kvalplats när sju omgångar återstår.

BK Häcken är ett pålitligt topplag år efter år, 2020 är inget undantag. Getingarna reser till Olympia i egenskap av det enda lag med en rimlig chans att hota Malmö om guldet. Nio poäng måste Andreas Alms armé knapra in gentemot de himmelsblå längs upploppet, till saken hör att göteborgarna har en match mindre lirad.

17 poäng skiljer mellan HIF och BKH, trots att hemmalaget har en match mer spelad. Även formfrågan och inbördes möten talar sitt tydliga språk vad gäller skillnaden i klass mellan skåningarna och göteborgarna. Häcken har vunnit tre raka mot Helsingborg och dagens förutsättningar är mer ojämna än tidigare, bortasegern är gjuten i betong.

Fler odds på Helsingborgs IF – BK Häcken

Spel: Bortaseger @ 1,84
Tävling: Allsvenskan
Plats: Olympia
Tid: 19.00
TV: Dplay

Leeds – Wolverhampton: Wolverhampton +0,5 @ 1,57

Fler odds på Leeds – Wolverhampton

Engelsk fotboll med sydamerikansk touch är att vänta på Elland Road under veckans första kväll. Chilenske hemmatränaren Bielda ska mäta svärd med bortalagets portugisiske chef Santos. Leeds har gjort en klart godkänd säsongsöppning som nykomling, sju poäng efter fyra omgångar är ett faktum efter 1-1-mötet med Manchester City.

Wolverhampton som har två suveräna säsonger i ryggen har startat årets upplaga av Premier League med två triumfer och två nederlag. Närmast kommer den orangesvarta vargflocken från en solid insats i 1-0-segern mot Fulham strax innan uppehållet.

Sett till kvaliteten på trupperna råder ingen tvekan om att Santos har ett större och vassare svärd än Bielsa. Wolverhampton har fått behålla sin stjärna Raúl Jiménez, på mitten domderar Rúben Neves och längst bak agerar Rui Patricio trygg burväktare. Wolves har vunnit tre raka inbördes mot The Peacocks, att bortalaget minst löser kryss nu är perfekt för att sy samman trippeln.

Fler odds på Leeds – Wolverhampton

Spel: Wolverhampton +0,5 @ 1,57
Tävling: Premier League
Plats: Elland Road
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Djurgården – Malmö FF: Bortaseger @ 2,09
Helsingborgs IF – BK Häcken: Bortaseger @ 1,84
Leeds – Wolverhampton: Wolverhampton +0,5 @ 1,57

Totalt odds: 6,04

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 19 oktober, 2020