Trippeln 19/2 – Fredagens trippeltips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Helgens första afton står för dörren när vi ska mysa till det med flera finfina fotbollsmatcher. På andra sidan sundet startar färden som bär genom Sardinien till de brittiska öarna. Två halvgarderingar och ett måltips är kvällens melodi.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

AaB Aalborg – Midtjylland: 1X @ 2,16

Fler odds på AaB Aalborg – Midtjylland

Det blir dessvärre inte så mycket blågul fägring på andra sidan sundet med tanke på skadebekymren i bägge läger. Oscar Hiljemark är osäker till spel för AaB Aalborg med anledning av sin höftskada medan Joel Andersson i bortalägret flyttat in i rehabstugan en längre tid.

Midtjylland som susade iväg till en suverän serieseger förra säsongen har stött på betydligt mer patrull denna säsong. Herrarna från Herning ligger steget efter Bröndby när 16 omgångar paketerats i Superligan. De så kallade Vargarna kommer närmast från en blek insats hemma mot Horsens där uddamålssegern mot jumbon satt stenhårt inne.

Midtjylland toppar hemmatabellen men är betydligt mer beskedliga på resande vargtass där poäng tappats i hälften av matcherna. AaB Aalborg jagar ett slutspelsplats och har stått pall på Portland Park i sex av åtta fighter. Häromsistens nöp Cifuentes och company en poäng borta mot serieledarna och så har även skett i de senaste två inbördes mot Midtjylland.

Fler odds på AaB Aalborg – Midtjylland

Spel: 1X @ 2,16
Tävling: Superligan
Plats: Aalborg Portland Park
Tid: 19.00
TV: Viaplay

Cagliari – Torino: X2 @ 1,49

Fler odds på Cagliari – Torino

Vi glider ner till den italienska stöveln och dess finrums bottenstrid. När 22 omgångar summeras i Serie A ligger Cagliari på fel sida av giljotinen medan tabellgrannen från Turin är två pinnar rikare och har ett nytt kontrakt i sin darriga näve. Torino kommer närmast från ett hiskeligt kryssande, fem raka oavgjorda resultat synas hos de vinröda efter det mållösa hemmamötet med Genoa.

Att spela oavgjort är rena drömmen för dagens upplaga av Cagliari. De blåröda värdarna har klappat ihop fullständigt under vintern och radat upp nederlag. Sardiniens stolthet har inte lyckats vinna en enda av denna årstids 14 tävlingsmatcher. I förra helgens hemmaförlust mot Atalanta fick Nainggolan och hans vänner iväg ett ynka avslut mot den blåsvarta buren.

Sardegna Arena brukar vara svårmanövrerad mark för gästande gäng men denna säsong har en förändring skett. Cagliari har blott vunnit två av elva fighter i egen borg. Torino har presterat bättre borta än hemma, över hälften av utflykterna har tickat in pinnar på kontot hos Belotti och company. Tjurarna har dessutom hållit stången på Sardinien vid fyra av sina senaste fem besök.

Fler odds på Cagliari – Torino

Spel: X2 @ 1,49
Tävling: Serie A
Plats: Sardegna Arena
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Live

Wolverhampton – Leeds: Över 2,5 mål @ 1,88

Fler odds på Wolverhampton – Leeds

Kvällen som inleddes med en vargflock tar sin ände hos Storbritanniens svar på Midtjylland. Wolverhampton tar emot sin tabellgranne i Premier Leagues mittenskikt efter en trevlig tripp till St. Mary’s Stadium. Vargarna vevade hem en 2-1-viktoria mot Southampton när Rúben Neves var matchens man med både måleri och assisterande.

Leeds kommer från ett redigt sjöslag i London där Aubameyang sprang ifrån Bielsas boys. 4-2 segrade The Gunners med, det generösa resultatet förvånade föga med tanke på den typ av fotboll som Marcelo Bielsa implementerat. Leeds är PL:s minst kryssbenägna gäng med endast två oavgjorda på 23 tillställningar.

The Peacocks varvar fåglar med fiskar, vin med vatten. Målskillnaden 40-42 betyder att Bielsas påfåglar är seriens mest målglada gäng, på resande fot har gästerna ännu inte delat på någon pott. Säsongens 13 tävlingsmatcher på resa har vid elva tillfällen uppnått minst tre strutar på tavlan. När dessa kombattanter möttes på undervåningen slutade mötet på Molineux Stadium 4-1, här får Wolves helt enkelt följa med i quicksteppen.

Fler odds på Wolverhampton – Leeds

Spel: Över 2,5 mål @ 1,88
Tävling: Premier League
Plats: Molineux Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

AaB Aalborg – Midtjylland: 1X @ 2,16
Cagliari – Torino: X2 @ 1,49
Wolverhampton – Leeds: Över 2,5 mål @ 1,88

Totalt odds: 6,05

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 18 februari, 2021