Trippeln 2/10 – Trippel från tre stora ligor!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Fredagens fotbollsmeny innehåller en match från vardera liga i form av Ligue 1 i Frankrike, Serie A i Italien och Bundesliga i Tyskland. Det syrligaste draget innehåller en blågul landslagslirare som förväntas göra livet surt för huvudstadens union. Trippeln ser riktigt läcker ut!

Spelstopp: 20:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Union Berlin – Mainz: Bortaseger @ 3,12

Fler odds på Union Berlin – Mainz

Kombattanterna i Berlin har haft en trög start på säsongen. Visserligen är endast två omgångar avverkade i Bundesliga så man ska inte dra några stora växlar av detta, i synnerhet inte när det gäller Mainz som haft strul med ett visst virus och inte kunnat formera sin tänkta förstaelva.

Union Berlin tappade sin stjärna under sommaren, Sebastian Andersson stack till Köln och att ha tappat sin spjutspets tillika bästa målgörare lär svida även på lång sikt för värdarna. Unionens svaga hemmapremiär mot Augsburg följdes upp med en mer stabil insats mot Mönchengladbach där 1-1 bärgades på Borussia-Park. 

Till skillnad från berlinarna så har Mainz kvar sin blågula stjärna i fronten. Robin Quaison har inlett säsongen på samma starka sätt som han avslutade den förra. Janne Anderssons gunstling assisterade till Mainz mål i premiären och följde upp med att själv sätta struten i senaste striden. Gästerna har en pinne mindre än värdarna, alltså noll, men är i grunden minst lika bra. Förra säsongen var differensen fyra pinnar i sluttabellen, utan Sebastian Andersson lär det gapet käkas upp av Quaison och company. Tvåan betalar riktigt bra i detta öppna möte!

Fler odds på Union Berlin – Mainz

Spel: Bortaseger @ 3,12
Tävling: Bundesliga
Plats: Stadion An der Alten Försterei
Tid: 20.30
TV: Viaplay

Fiorentina – Sampdoria: Hemmaseger @ 1,72

Fler odds på Fiorentina – Sampdoria

Förhoppningar om blågul fägring finns i Florens via Albin Ekdal som har en fast och vital plats på Sampdorias mittfält. Förhoppningar om blågul glädje är inte lika framträdande, Samp har inte sett särskilt starka ut inledningsvis. 3-0 i baken borta mot världslaget Juventus kan hända vilket lag som helst men 3-2 i baken hemma mot beskedliga Benevento är desto mer oroande.

När två omgångar avverkats i Serie A har Fiorentina erövrat tre poäng och det är klart godkänt med tanke på spelschema samt spelmässiga insatser. Virtuoserna från Florens lade Torino på rygg i premiären där Dragowski spikade igen den lila buren. Närmast kommer hemmalaget från en mustig batalj i Milano där Inter med mycket möda och stort besvär petade in två sena mål som gav slutresultatet 4-3.

Förra säsongens inbördes mellan Viola och Samp slutade med lila viktoria båda gånger. 2-1 vann Chiesa och company med här i Florens medan mötet i Genua slutade hela 5-1. Giuseppe Iachinis adepter har vunnit tre raka i hemmaborgen och med dagens förutsättningar finns ingen anledning att tro på en dipp. Ekdal får ursäkta, ettan är på ingång.

Fler odds på Fiorentina – Sampdoria

Spel: Hemmaseger @ 1,72
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Artemio Franchi
Tid: 20.45
TV: CMore

PSG – Angers: Angers +2,5 @ 1,81

Fler odds på PSG – Angers

Finalen i Champions League slutade i tårar och bedrövelse för Neymar och hans vänner i Paris Saint Germain. Bayern München var numret för stora för fransoserna som inte fick mer än ett par veckors vila inför den nya säsongen. Däremellan stack stjärnorna på semester och drog på sig corona, en olycka kommer som bekant sällan ensam. Därefter har stjärnbygget varit ihåligt, efter fem omgångar ligger PSG i mitten av tabellen.

Angers kommer från en 3-2-viktoria mot Brest där senegalesen Thioub och ivorianen Traoré visade sig från sina bästa sidor. De svartvita gästerna på Parc des Princes har inlett Ligue 1 på ett förtroendeingivande vis och vunnit lejonparten av de inledande matcherna. Angers placerar sig i nuläget intill PSG i tabellen med identisk resultatrad.

Oddset i denna match ter sig obalanserat, inte minst gäller det den angivna handikapplinan. PSG har endast vunnit en av sina fem seriematcher med mer än två bollar medan Angers bara förlorat med mer än två mål vid ett tillfälle. Tre av de senaste fyra inbördes mellan dessa lag täcker också pluslinan för gästernas del. Räkna inte med någon utskåpning under fredagskvällen när den slumrande jätten trevar efter formen.

Fler odds på PSG – Angers

Spel: Angers +2,5 @ 1,81
Tävling: Ligue 1
Plats: Parc des Princes
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Union Berlin – Mainz: Bortaseger @ 3,12
Fiorentina – Sampdoria: Hemmaseger @ 1,72
PSG – Angers: Angers +2,5 @ 1,81

Totalt odds: 9,71

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 1 oktober, 2020