Trippeln 2/10 – Triss från Premier League

Dagens Trippel

Lördag är lika med toppfotboll från England! Tre fajter från Premier League hamnar i fokus när helgens första trippel svetsas samman. Vi singlar ut vinnare på Molineux och Amex Stadium medan underhundarna Southampton backas med pluslina mot ett slitet Chelsea. Allt detta till cirka 7 gånger pengen. Ryggar du?

Spelstopp: 15:59

Wolves – Newcastle: Hemmaseger @ 1,67

Det är ingen lätt uppgift som Steve Bruce och hans Newcastle står inför då de tvingas resa till West Midlands utan flera av sina viktigaste spelare. Som det verkar just nu lämnas trojkan Callum Wilson, Jonjo Shelvey och Jamaal Lascelles kvar i hemstaden då samtliga dras med skada. Blytunga avbräck såklart. Gästerna är en av fem klubbar som ännu inte vunnit sedan Premier League drog igång igen. Mycket talar för att det är ett facit som står oförändrat efter lördagens batalj.

Wolves då? De gulklädda har stått för solida insatser under nye tränaren Bruno Lage. Mot slutet har de också fått utdelning då “Vargarna” vunnit två av sina tre senaste matcher. Mot Southampton senast lyckades dessutom mexikanska anfallsstjärnan Raúl Jiménez göra slut på måltorkan. Om 30-åringen får ut maximalt av sin kapacitet ges värdarna ytterligare en dimension i anfallsspelet. Något som kan behövas då både Traoré och Neves saknat skärpan många gånger.

Känslan är att denna duell bara kan sluta på ett sätt – med en hemmaseger. Vingklippta skator ska inte ha mycket att sätta emot på Molineux. Den raka ettan spelas således.

Fler odds på Wolves – Newcastle >

Spel: Hemmaseger @ 1,67
Tävling: Premier League
Plats: Molineux
Tid: 16:00
TV: Viaplay

Chelsea – Southampton: Southampton +1,5 @ 1,71

Dags att röra sig mot Stamford Bridge där Chelsea som väntat agerar storfavoriter mot Southampton. Thomas Tuchels Champions League-mästare kommer troligen att slåss om flertalet titlar även denna säsong. Värvningen av Lukaku har gjort The Blues ännu starkare. Dessvärre för hemmalaget verkar det som att mittfältsmotorn N’Golo Kanté saknas på nytt. En spelare som inte går att ersätta. Vikten av att ha den kortväxte fransmannen på planen blev tydlig i onsdagens Champions League-match mot Juventus (0-1). Dessutom ser även Mount, James och Pulisic ut att saknas denna lördag.

Southampton har gjort det helt okej i Premier League denna säsong. Segrarna har lyst med sin frånvaro, men vi ska komma ihåg att “Helgonen” tagit poäng mot både Manchester United och Manchester City. Det finns med andra ord ett högt kunnande hos de rödvita som verkar ha en förmåga att prestera extra väl mot topplagen. 0-1-förlusten mot Wolves senast är bara att glömma. Nu ges Ward-Prowse och grabbarna möjlighet att snuva nästa jätte på poäng.

Värdarna har två raka förluster där det inte blivit något mål framåt. Skador och ett intensivt matchschema i ryggen gör att Tuchels gäng kan få svårt att ladda om till denna match. Southampton +1,5 känns därför som ett kanonspel.

Fler odds på Chelsea – Southampton >

Spel: Southampton +1,5 @ 1,71
Tävling: Premier League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 16:00
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Brighton – Arsenal: Bortaseger @ 2,49

Arsenal har kommit igång efter den usla starten och är nu uppe i tre raka segrar i Premier League. Den senaste kom i derbyt mot Tottenham, en match där Emile Smith-Row och Bukayo Saka låg bakom det mesta. När Mikel Artetas manskap spelar med högt självförtroende ser de ut som ett lag som kommer att slåss om Europaplatserna till våren.

De hemmahörande “Fiskmåsarna” var förra säsongens otursfåglar. Trots en rad fina insatser trillade poängen inte in. Denna säsong verkar det vara tvärtom. De blåklädda har förvisso inte spelat dåligt, men Graham Potters gäng har gått vinnande ur flera dueller där de varit det sämre laget. Dessvärre för värdarna har skadorna nu börjat hopa sig. Vitala Bissouma saknades senast och väntas missa även denna fajt.

Gästerna från London känns hetare för tillfället. Har tidigare nämnda duon Smith-Rowe/Saka, tillsammans med andra stjärnor som Aubameyang och Ödegaard ännu en bra dag på jobbet slutar denna tillställning mest troligt med en bortaseger. Den raka tvåan klickas till matigt odds.

Fler odds på Brighton – Arsenal >

Spel: Bortaseger @ 2,49
Tävling: Premier League
Plats: Amex Stadium
Tid: 18:30
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Trippeln

Wolves – Newcastle: Hemmaseger @ 1,67
Chelsea – Southampton: Southampton +1,5 @ 1,71
Brighton – Arsenal: Bortaseger @ 2,49

Totalt odds: 7,11

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag:

https://clk.tradedoubler.com/click?p=295103&a=1634451&g=244660&url=https://spela.svenskaspel.se/oddset?utm_content=oddset-content

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.