Chelsea – Southampton 2/1, odds, live stream, speltips

Chelsea
vs
Southampton
2019-01-02 20:45 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Chelsea – Southampton
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-02 20:45

Den 2/1 kommer Chelsea att möta Southampton. En match som spelas i Premier League och som drar igång vid klockan 20:45.

Chelsea – Southampton speltips

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Chelsea-Southampton eller någon annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än Chelsea-Southampton.

Chelsea vann med 3-0 senast mot Southampton

I Premier League möttes Chelsea och Southampton tidigare under säsongen, den 7/10, och då var det Chelsea som utgick med seger med resultatet 3 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Premier League så har Chelsea ett genomsnitt på 2,11 per match på 9 hemmamatcher som laget spelat. I Premier League har Chelsea släppt in 7 mål på hemmaplan denna säsongen.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Southampton 7 gjorda mål sammanlagt i de 9 bortamatcher man spelat. Bortalaget Southampton har i genomsnitt släppt in 2,22 mål per bortamatch i Premier League.

Totalt har Chelsea producerat 35 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 17 matcher laget spelat så har Chelsea ett snitt på 2,06 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Chelsea ett facit med 14 insläppta mål på de 17 matcher som spelats i ligan. I snitt har Chelsea släppt in 0,82 mål per match.

Offensivt har Southampton gjort 0,94 mål per match i Premier League på de 17 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Southampton släppt in 1,88 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 17 matcher som har spelats.