Trippeln 2/2 – Tisdagens PL-tips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Rafflande är bara förnamnet för vad som sker i Premier League just nu. Det är tight i både botten och toppen, under tisdagen finns ett koppel av högoktaniga kamper att välja mellan. När dagens bästa speltips plockas fram är det handikapplinorna som gäller.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Wolverhampton – Arsenal: Wolverhampton +0,5 @ 1,68

Tisdagens första anhalt är varggropen vid namn Molineux Stadium när omgång 22 i Premier League står på agendan. Båda dessa klubbar har underpresterat denna säsong, de ädla placeringarna ter sig alltmer som en utopi för både Wolverhampton och Arsenal.

I synnerhet Londons rödvita representant har varit en besvikelse, sett till förutsättningarna. Arsenal kommer närmast från ett 0-0-resultat hemma mot Manchester United och det ska Mikel Arteta vara nöjd med. The Gunners ställs nu mot ett Wolverhampton de brukar ha svårt att hantera.

Wolves segrade vid höstens besök i norra London, 2-1 på Emirates signerades firma Neto/Podence. Därefter har de orangeklädda plockat hemmapoäng mot storheter som Tottenham och Chelsea. Vargarna har plockat poäng i fyra av de senaste fem inbördes mötena med Arsenal och bör kunna bygga vidare på den trenden under tisdagen.

Fler odds på Wolverhampton – Arsenal

Spel: Wolverhampton +0,5 @ 1,68

Tävling: Premier League

Plats: Molineux Stadium

Tid: 19.00

TV: Viaplay, V Sport Premium

Manchester U – Southampton: Southampton +1,5 @ 1,62

Det blev som sagt bara oavgjort för Manchester United mot Arsenal och det innebär att drömmen om titeln bleknar. Manchester City har kopplat ett tydligt grepp om pokalen efter att United gått på ett par minor i närtid. 2-1 i baken här hemma mot Sheffield United var en mina av det värre slaget.

Southampton vet också vad det innebär att gå på minor i närtid, både Arsenal och Aston Villa blev för tuffa att tas med på St. Mary’s senaste rundorna. The Saints är annars ett stabilt mittenlag som uppträder gediget på resande fot. Alla utflykter utom två har slutat med att poäng tickat in på det rödvita kontot, målskillnaden 12-12 i bortaspelet är inte heller något att skämmas över.

Manchester United är också ett starkt bortalag, bäst av samtliga till och med. Hemma på Old Trafford har Solskjaers adepter haft svårare att prestera, 4-2-4 är ett facit som icke skapar skrämselhicka hos Ralph Hasenhüttl. En enda av hemmamatcherna har slutat med mer än en bolls segermarginal. När The Saints besökte drömmarnas teater förra säsongen slutade striden 2-2.

Fler odds på Manchester U – Southampton

Spel: Southampton +1,5 @ 1,62

Tävling: Premier League

Plats: Old Trafford 

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Sport Premium

Newcastle – Crystal P: Newcastle -0,5 @ 2.90

Kvällens sista kraftmätning står mellan de gamla grågubbarna Steve Bruce och Roy Hodgson. Steves skator från Newcastle har haft det tungt en längre tid men lyckades äntligen vända den negativa trenden i helgen. 2-0 borta mot Everton är inte kattskit, sa Callum Wilson och fixade trepoängaren med sina båda baljor.

Crystal Palace har ett liknande bagage, Ebenezer Ezes matchavgörande mot Wolves i lördags var extremt välkommen efter en tyngre tid. Att The Eagles var det sämre laget är något vår vän Roy vill tala tyst om. Att segern plockades i huvudstaden samt att bortaspelet är synnerligen svagt vill inte heller Roy ha upp på agendan.

Crystal Palace har inte gjort ett bortamål sedan jultomten senast sågs. 416 minuter har gått sedan Chrille Benteke satte en derbykasse mot West Ham. Att belgaren därefter blev utvisad är kanske också ett tecken i skyn. Newcastle vann med 1-0 i motsvarande möte förra säsongen. När Skatorna besökte Örnarna i höstas fick Roy se Steve åka hem med tre 2-0-pinnar i bagageluckan. Att poängen åter blir svartvita förefaller som ett suveränt sätt att fullborda kvällens PL-trippel.

Fler odds på Newcastle – Crystal Palace

Spel: Newcastle -0,5 @ 2,90

Tävling: Premier League

Plats: St. James’ Park

Tid: 21.15

TV: Viaplay, V Sport Xtra

Trippeln

Wolverhampton – Arsenal: Wolverhampton +0,5 @ 1,68

Manchester U – Southampton: Southampton +1,5 @ 1,62

Newcastle – Crystal P: Newcastle -0,5 @ 2,90

Totalt odds: 7,89

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 februari, 2021