bet365

Trippeln 2/3 – Stark tisdagstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vårens första tisdagsafton står för dörren och med den kommer ett koppel högoktaniga kamper från Europas vassaste ligor. Nere i den italienska stöveln ska både Lazio och Juventus in i elden medan de brittiska öarna slår till med Man City mot Wolves.

Spelstopp: 18:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Lazio – Torino: X2 @ 2,88

Det djuriska mötet i den eviga staden inleder under tidig tisdagskväll. Örnarna i Rom ligger och trängs kring Europastrecket i Serie A på den försmädliga sjundeplatsen. Formen talar till Lazios nackdel, 4-1 i CL-mötet med Bayern innebär att chansen till avancemang i praktiken försvunnit.

Närmast kommer Simone Inzaghis fågelflock från en ännu sämre prestation då Bologna tilläts defilera hem en 2-0-viktoria i lördags. Nu ska romarna ta emot ett Torino som hade en dyster höst men en desto vassare vinter. Gästerna har endast torskat en seriestrid sedan årsskiftet och det var mot Milan på San Siro.

Tjurarna från Turin hissade segerflagg på Sardinien senast då Cagliari lades på rygg när brassen Bremer bärgade bataljens balja. Gästerna har plockat poäng borta mot lag som Atalanta och Napoli tidigare. Tjurarna har dessutom luggat Lazio vid två av sina senaste tre besök hemma hos Inzaghi. Att gästerna är sjukdomsdrabbade kan inte hjälpas med dessa odds. X2 betalar för bra för att motstå.

Spel: X2 @ 2,88
Tävling: Serie A
Plats: Olympiastadion
Tid: 18.30
TV: CMore, CMore Fotboll

Juventus – Spezia: Spezia Under 0,5 mål @ 1,82

Fler odds på Juventus – Spezia

På tal om Turin så ska stadens svartvita representant lira hemma på Allianz Stadium dagen till ära. Juventus har varit sämre än vanligt denna säsong och återfinns tio pinnar bakom ledande Inter när Pirlos pojkar förvisso har denna match ospelad. 2-1-förlust i första CL-fighten mot Porto var inte heller något vidare även om Ronaldo och hans vänner ska kunna vända på den steken i hemmaborgen.

Spezia håller som väntat till på den nedre halvan av det italienska finrummet men med god marginal ner till träsket ska nykomlingen vara mer än nöjd. Besökarna svarade för en praktskräll för ett par veckor sedan när självaste Milan fick stryk på Stadio Alberto Picco. Därefter fick dock Italianos adepter rådäng mot Fiorentina innan en hyfsad pinne hemma mot Parma.

Höstmötet mellan Juventus och Spezia slutade 4-1 till “Den gamla damen”. På eget gräs går värdarna in som megafavoriter och det är svårt att ifrågasätta den saken. Trots att regerande mästarna gått skralt poängmässigt totalt sett så förfogar Pirlo fortsatt över Italiens mest solida defensiv. Trots att Bonucci/Chiellini missat en hel del matcher så snittar Juve mindre än en insläppt boll per seriestrid. Fem raka nollor på hemmaplan skänker extra trygghet.

Fler odds på Juventus – Spezia

Spel: Spezia Under 0,5 mål @ 1,82
Tävling: Serie A
Plats: Allianz Stadium
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

Manchester City – Wolverhampton: Wolverhampton Under 0,5 mål @ 1,51

Fler odds på Manchester City – Wolverhampton

Vi stänger fotbollsbutiken med en fräsig fight från de brittiska öarna. Wolverhampton har skramlat samman 34 pinnar på Premier Leagues första 26 rundor, det är definitivt i underkant sett till materialet. Att stjärnan Jiménez blivit långtidsskadad har sin del i den biten. Vargarna kommer närmast från 1-1 på St. James’ Park inför besöket hos serieledarna.

Manchester City har visat sig vara omänskligt överlägsna denna säsong. 62 poäng är tolv fler än lokalrivalen United och större marginal lär det bli innan säsongen stänger. 2-0-triumfen i bortamötet med Mönchengladbach häromsistens innebär dessutom att Pep Guardiolas grabbar sitter i pole position även i Champions League.

The Citizens defensiv har till och med varit starkare än Juventus. 16 insläppta bollar på 26 matcher är sanslöst bra med tanke på att 52 kulor bombats in i andra änden. Hemmalaget har hållit nollan i sju av sina senaste åtta tävlingsmatcher på Etihad. Wolves har misslyckats med att måla mot elefanterna, de orangeklädda fick inte in någon boll varken på Old Trafford, Stamford Bridge, Anfield eller Emirates.

Fler odds på Manchester City – Wolverhampton

Spel: Wolverhampton Under 0,5 mål @ 1,51
Tävling: Premier League
Plats: Etihad Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Lazio – Torino: X2 @ 2,88
Juventus – Spezia: Spezia Under 0,5 mål @ 1,82
Manchester City – Wolverhampton: Wolverhampton Under 0,5 mål @ 1,51

Totalt odds: 7,91

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 1 mars, 2021