Trippeln 20/12 – Helgens vassaste trippel!

Dagens Trippel

Under den så kallade vilodagen riktar vi oss mot anglofiler samt frankofiler. Söndagens utbud på bettingmarknaden är brutalt bra, vi ska haffa spelvärde i London, Manchester och Hauts-de-France. Kan galningen Bielsa lugga baggen Solskjaer på drömmarnas teater?

Spelstopp: 15:14

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Tottenham – Leicester: Tottenham -0,5 @ 2,07

Fler odds på Tottenham – Leicester

Första hjärnkampen under söndagen står mellan José Mourinho och Brendan Rodgers. Leicester har blandat och gett under hösten, i sina bästa stunder doftar Rodgers rävar guld medan de ser ut som rena bottengänget när det vill sig illa. The Foxes är ensamma om att ännu inte ha lirat någon oavgjord match i Premier League, åtta vinster ackompanjeras av fem förluster.

Tottenham har smakat på samtliga valörer under säsongens gång, de liljevita har oftast hållit stången bakåt medan Harry Kane och hans kumpan Heung-Min Son skojat friskt i offensiven. Mourinhos mannar åkte på en sen näsbränna signerad Firmino på Anfield i veckan, trots det har Spurs släppt in minst mål av samtliga PL-lag.

Även de gästande rävarna kommer från en näbbdragning då Everton besökte grytet och vände hem med 2-0 i baksätet efter att Robin Olsen visat sina stora labbar. Tottenham har hävdat sig ruggigt bra i London, Manchester City var här och åkte på 2-0-stryk av Mister Mourinho. Historiskt sett bruka Spurs ha lätt för Leicester, 3-0 slutade motsvarande möte förra säsongen, det var tredje raka London-mötet med tre vita pinnar. Runt dubbeldegen för fjärde raka smakar mummakaka.

Fler odds på Tottenham – Leicester

Spel: Tottenham -0,5 @ 2,07
Tävling: Premier League
Plats: Tottenham Hotspur Stadium
Tid: 15.15
TV: Viaplay, V Sport Premium

Manchester U – Leeds: Båda lagen gör mål @ 1,54

Fler odds på Manchester United – Leeds

Drömmarnas teater tar vid när Ole Gunnar skakar armbåge med token Bielsa. Leeds har inte riktigt levt upp till de enorma förväntningarna men 17 pinnar på 13 rundor är godkänt för nykomlingen som lagt sig tillrätta i mittens rike. The Peacocks kommer till Old Trafford med vind i seglen efter veckans duktiga urladdning då Newcastle betvingades med 5-2 på Elland Road.

Manchester United har också ägnat veckoomgången åt holmgång och seger, dock ej lika imponerande. The Red Devils reste till stålstaden Sheffield och vände underläge till seger mot jumbon när vår egen Lindelöf slog till med en stilig assist. Att United både åkt ur Champions League och svajat i ligan betyder att Ole Gunnar Solskjaer hänger sanslöst löst.

Leeds är engelska ligans mest frejdiga fotbollslag, målskillnaden 22-24 innebär att inget lag gjort lika många mål och samtidigt släppt in lika många som Marcelo Bielsas boys. Manchester United brukar inte heller vara blyga med svångremmen, fem av de senaste sex tävlingsmatcherna har inneburit baljor i båda ändar av det gröna schackbrädet.

Fler odds på Manchester United – Leeds

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,54
Tävling: Premier League
Plats: Old Trafford
Tid: 17.30
TV: Viaplay, V Sport Premium

Lille – Paris SG: Lille +0,5 @ 1,96

Fler odds på Lille – Paris SG

På franska gränsen till Belgien begår söndagens fotbollsfärd bokslut. Lille har flugit fram genom hösten och toppar Ligue 1 med sin ståldefensiv. Les Dogues har endast förlorat en av 15 fighter och bakåt finns bara tio insläppta kulor att syna. I fronten har Jonathan Bamba varit lysande, 24-åringen toppar assistligan i ensamt majestät.

Paris Saint Germain lär kriga för ännu en fransk ligatitel men det kommer inte bli lika lekande lätt som vanligt. Thomas Tuchels trojka åkte på ett svidande nederlag i förra helgens hemmamatch mot Lyon och truppen är fruktansvärt sargad. Fixstjärnan Neymar och kaptenen Marquinhos finns bland de olycksaliga, den förstnämnda blir borta en längre tid.

Kvällskampen på Stade Pierre-Mauroy lär bli stenhård, här säljer sig alltid Lille snordyrt. Les Dogues snittar en halv insläppt boll per hemmamatch och är obesegrade på eget gräs i 13 raka tävlingsmatcher. Så sent som 2019 vann Jonathan Bamba och gänget mot det parisiska miljardbygget, när favoriten saknar Neymar måste vi haffa det fina värdet i poängplock för hemmalaget.

Fler odds på Lille – Paris SG

Spel: Lille +0,5 @ 1,96
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Pierre-Mauroy
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Trippeln

Tottenham – Leicester: Tottenham -0,5 @ 2,07
Manchester U – Leeds: Båda lagen gör mål @ 1,54
Lille – Paris SG: Lille +0,5 @ 1,96

Totalt odds: 6,25

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100