Trippeln 21/4 – Onsdagstrippeln!

Dagens Trippel

Lillelördagen kommer lastad med fullt påställ i de flesta av världens största fotbollsligor. Premier League ståtar med både Guardiolas himmelsblå slåttermaskin och ett Tottenham som gjort sig av med José Mourinho. Ett klassikermöte i Italien fullbordar trippeltipset.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Tottenham – Southampton: Över 2,5 mål @ 1,76

The Big Smoke öppnar onsdagens fotbollskickande med Tottenhams första match sedan “The Special One” kickades bort från den liljevita skutan. Spurs har frågetecken för Harry Kane som linkade av banan på Goodison Park efter att kaptenen satt dubbla kassar i 2-2-striden senast mot Everton.

Tottenham måste fortsatt ha skallarna på plats, oavsett Mourinho och Kanes frånvaro, med 50 poäng på kontot måste de liljevita knappa in en handfull pinnar för att nå en ny topp 4-placering. Årets Europaäventyr tog slut ytterst tidigt då Dinamo Zagreb slog ut Spurs i EL-åttondelen, därmed har värdarna blott en viktoria på sina senaste sex tävlingsmatcher.

Southampton kommer från en näbbdragning mot Leicester i FA-cupen och de rödvitrandiga är förankrade i Premier Leagues mittenträsk. The Saints brukar inte banga på raggarfotboll, därom vittnar 5-2 i brakan mot City häromsistens. 5-2 i brakan blev även höstmötet när Helgonen mötte Tottenham. Dessutom har sex raka inbördes möten i London innehållit minst tre mål.

Fler odds på Tottenham – Southampton

Spel: Över 2,5 mål @ 1,76
Tävling: Premier League
Plats: Tottenham Hotspur Stadium
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Juventus – Parma: Båda lagen gör mål @ 2,05

Nere i den italienska stöveln återfinns ett liknande möte som det ovanstående i London. En underpresterande Super League-klubb ska ta emot ett mindre motiverat herrskap som inte bangar på raggarfotboll. Parma har erövrat 20 futtiga poäng när Serie A avverkat 31 omgångar.

Sju rundor återstår när den gamla svenskklubben måste passera två lag och suga in minst tio poäng mer än dem, det kommer helt enkelt inte att ske. Särskilt inte med tanke på den långsiktigt horribla formen då Gagliolo och grabbarna vunnit en enda fotbollsmatch sedan årsskiftet. Juventus har underpresterat värre än både Tottenham och Parma då mesta mästarna blivit fullständigt ifrånsprungna av Inter.

Med tanke på att Napoli och Lazio flåsar “Den gamla damen” i nacken så är det inte ens säkert att Super League-suktarna når Champions League-plats. På eget gräs är dock de svartvita värdarna trygga, 12-2-2 är en resultatrad som Pirlo inte behöver skämmas över. Juve har släppt in mål i åtta raka tävlingsmatcher. Parmas åtta senaste tävlingsmatcher på bortabana har innehållit mål i båda burar vid sju tillfällen. Motsvarande möte förra säsongen slutade 2-1, samma visa är högst trolig denna afton.

Fler odds på Juventus – Parma

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,05
Tävling: Serie A
Plats: Allianz Stadium
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

Aston Villa – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 2,07

Åter till de brittiska öarna för ännu en rad i defileringsmatcher för världens bästa fotbollslag. Manchester City tvingades se Chelsea fösa ut dem ur FA-cupen så den berömda kvadrupeln är kokad men The Citizens har fortsatt pangchans att veva hem ett flertal åtråvärda pokaler denna säsong.

Premier League-pokalen är i princip redan säkrad för Pep Guardiolas grabbar som leder med åtta poäng över tvåan Manchester United när sex omgångar återstår. Den himmelsblå slåttermaskinen har varit ännu starkare borta än hemma i ligaliret, 11-3-1 och målskillnaden 30-8 är sanslösa siffror.

Aston Villa har i sin tur plockat färre pinnar i Birmingham än på resande tass. The Villans vassa höst har övergått i en betydligt mer beskedlig vår. Att Lejonens stora stjärna Grealish befinner sig i rehabstugan ökar inte precis chanserna för värdarna som förankrat sig i tabellens mitt. City vann höstmötet med 2-0 och förra säsongen segrade de himmelsblå med 6-1 på Villa Park, visst ska serieledarna defilera hem en ny viktoria med minst ett par bollars marginal.

Fler odds på Aston Villa – Manchester City

Spel: Manchester City -1,5 @ 2,07
Tävling: Premier League
Plats: Villa Park
Tid: 21.15
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Xtra

Trippeln

Tottenham – Southampton: Över 2,5 mål @ 1,76
Juventus – Parma: Båda lagen gör mål @ 2,05
Aston Villa – Manchester City: Manchester City -1,5 @ 2,07

Totalt odds: 7,46

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100