Trippeln 22/1 – Trippel från toppligor!

Dagens Trippel

Fredagsmyset kommer denna helg lastat genom tre av Europas absoluta toppligor. Italienska Serie A, spanska La Liga samt franska Ligue 1 bidrar samtliga med matcher när vi landar i divansoffan för att jobba in den mest spelvärda trippeln.

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Benevento Calcio – Torino: Torino -0,5 @ 2,62

Fler odds på Benevento Calcio – Torino

Nere i den italienska stöveln är säsongen framme vid omgång 19, således är det dags för Serie A att summera sin första halva. 21 respektive 13 poäng finns på saldot hos kombattanterna i Kampanien på Stadio Ciro Vigorito. Frågan är om tabellen är sanningsenlig för dagens maktförhållande.

Benevento Calcio har gjort en jättefin säsong med sina mått mätt. Nykomlingen från Serie B har i första hand varit solid bakåt, något som är anmärkningsvärt med tanke på att de gulröda leds av den gamle målspottaren Filippo Inzaghi. Under vintern har dock Inzaghis bygge börjat läcka betänkligt.

Benevento Calcio släppte in fyra bollar mot Atalanta, vilket må vara hänt, men lika många insläppta senast mot Crotone var ett rejält bottennapp för Inzaghi. Torino har precis motsatt trend, efter en klen höst har de vinröda lyft sig. Tjurarna från Turin har plockat poäng i fem av sex ligastrider, bland annat mot Napoli i Neapel. Dessutom pressade Belotti och company självaste Milan på San Siro till straffar i Coppa Italia. Senast Benevento var uppe i finrummet fick de stryk både hemma och borta mot dessa oxdjur.

Fler odds på Benevento Calcio – Torino

Spel: Torino -0,5 @ 2,62
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Ciro Vigorito
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Live

Levante – Valladolid: Båda lagen gör mål @ 1,84

Fler odds på Levante – Valladolid

Vi glider över till Iberiska halvön där det ska bataljeras på den nedre halvan av La Liga. Levante har skött sig enligt förväntningarna, i synnerhet hemma i Valencia. Inte sedan hemmapremiären har de så kallade Grodorna lagts på rygg i den egna borgen, då var det regerande mästarna från Madrid som kom på besök.

Lustigt nog är fredagens besökare förhållandevis vassare när det handlar om bortaspelet. De lilavita har plockat poäng i lejonparten av sina matcher på resande tass, exempelvis mot Sevilla för en månad sedan. Sex raka tävlingsmatcher på främmande territorium har gästerna gått förlustfria.

Åtta raka tävlingsmatcher för Levante har innehållit mål i båda burar. Valladolid har trummat igång sin offensiv under vintern, nio lilavita strutar finns identifierade på gästernas senaste fyra tävlingsmatcher. Höstmötet mellan dessa herrskap på Estadio José Zorrilla slutade med delad ära och broderligt nätrassel, 1-1.

Fler odds på Levante – Valladolid

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,84
Tävling: La Liga
Plats: Estadi Ciutat de Valéncia 
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Paris SG – Montpellier: Paris SG -1,5 @ 1,56

Fler odds på Paris SG – Montpellier

Passande nog är det kärlekens stad som tar fredagsmyset i hamn. På den franska fronten är det mesta sig likt, Paris Saint Germain har inte varit lika överlägsna som vi är vana vid men visst är det Neymar och hans vänner som toppar Ligue 1. När omgång 21 står för dörren är det ett mittenlag som ska besöka Parc des Princes.

Det har varit en märklig säsong för Montpellier. De orangeblåa inledde hösten i ett furiöst tempo med triumfer mot dignitärer som Lyon och Nice. Poäng har även plockats borta mot topplag som Monaco och Lens. I takt med tiden har dock Michel Der Zakarians sällskap mattats av betänkligt.

Montpellier kommer till huvudstaden med dyster form, senaste sex omgångarna har varit segerlösa för de orangeblåa som torskat fyra av dessa. Paris SG har däremot lyft ett snäpp sedan Thomas Tuchel lämnade över sin tyska taktpinne till argentinaren Mauricio Pochettino. Av de senaste åtta bataljerna på prinsarnas park har PSG segrat med minst två mål vid sex tillfällen. Fyra raka motsvarande möten har slutat med stora segrar för parisarna, Mbappé och Neymar körde över Montpellier med 5-0 här förra säsongen.

Fler odds på Paris SG – Montpellier

Spel: Paris SG -1,5 @ 1,56
Tävling: Ligue 1
Plats: Parc des Princes
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport

Trippeln

Benevento Calcio – Torino: Torino -0,5 @ 2,62
Levante – Valladolid: Båda lagen gör mål @ 1,84
Paris SG – Montpellier: Paris SG -1,5 @ 1,56

Totalt odds: 7,52

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.