Trippeln 22/2 – Veckans första trippeltips!

Dagens Trippel

Europas tre läckraste fotbollsligor bjuder in till spel under måndagskvällen. Den gamla damen i Turin ska försöka ta revansch efter förra veckans fadäs i Champions League. Detsamma gäller Sevilla. Resan går i mål genom ett fågelmöte på de brittiska öarna.

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Juventus – Crotone: Juventus Över 2,5 mål @ 1,70

Fler odds på Juventus – Crotone

Veckans första anhalt är nere i den italienska stöveln hos den äldsta kvinnan. Juventus klev på en liten mina i förra veckans CL-åttondel men 2-1 ska gå att vända i det vändande mötet efter att Chiesa satt den livsviktiga reduceringen. Cristiano Ronaldo gick mållös mot Porto, lita på att portugisen är duktigt uppretad inför måndagen.

Flerfaldigt regerande mästarna sladdar även på inhemsk mark, Juve har elva pinnar upp till serieledande Inter, dock har de svartvita två hängmatcher i handen. “Den gamla damen” har trots allt riktigt fin hemmaform, 5-1-0 är facit på Allianz Stadium sett till de senaste sex tävlingsmatcherna, cupkrysset mot Inter kan Pirlo leva med.

Crotone har svarat för en sanslöst svag säsong och bottnar Serie A. De blåröda besökarna läcker som ett såll och är särskilt kassa på resande fot. Marcus Rohdéns gamla gäng står noterade för bortaraden 0-2-9 och har släppt in 30 kassar inom denna spelform. Juve har gjort minst tre mål vid samtliga tre tillfällen Crotone besökt Turin, med en uppretad Ronaldo lär sviten utökas.

Fler odds på Juventus – Crotone

Spel: Juventus Över 2,5 mål @ 1,70
Tävling: Serie A
Plats: Allianz Stadium
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Live

Osasuna – Sevilla: Bortaseger @ 2,00

Fler odds på Osasuna – Sevilla

På den spanska fronten vänder Sevilla blickarna mot Pamplona för att repa nytt mod efter att ha bitit i den sura baggen. 3-2 i brakan i första CL-mötet med Borussia Dortmund innebär att de spanska cupspecialisterna är illa ute. I ligaspelet går det desto bättre för Lopeteguis lag som kopplat greppet om en ny biljett till det europeiska finrummet.

Sevillas ståldefensiv har endast fallerat vid 16 tillfällen i årets La Liga, därmed är de rödvita bäst i klassen tillsammans med murbygget från Madrid. Under måndagen väntar ett Osasuna som släppt in 31 kulor och återfinns på den nedre halvan. Närmast kommer värdarna från en lyckosam tripp till Valencia där dock Budimirs ledningsbalja behövde hjälp av en straffmiss för att stå sig distansen ut.

Mittenkonkurrenten Levante i all ära men nu stöter pojkarna från Pamplona på mustigare patrull. Inbördes möten talar ytterligare tydligt till gästernas fördel. Sevilla har vunnit sex av de senaste sju inbördes, det sjunde var krysset på denna arena förra säsongen då Osasuna målade på sitt enda skott mot den rödvita buren. 

Fler odds på Osasuna – Sevilla

Spel: Bortaseger @ 2,00
Tävling: La Liga
Plats: Estadio El Sadar
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Brighton – Crystal Palace: Hemmaseger @ 1,75

Fler odds på Brighton – Crystal Palace

Fågelmötet på de brittiska öarna sker mellan två Sverigevänner. Ex-östersundaren Graham Potter ska skaka armbåge med Ex-malmöiten Roy Hodgson. Den sistnämnde kommer sitta uppe hela söndagsnatten för att försöka pussla samman en någorlunda kapabel trupp. Crystal Palace har hela åtta spelare uppsatta som saknade/osäkra inför trippen till AmEx Stadium.

Brighton har skapat skaplig distans till träsket och återfinns tre pinnar under Palace. The Seagulls form är riktigt trevlig läsning för den gode Graham. Potters pojkar har sex raka poängplock efter att försvaret visat rena rama Sevilla-takterna. Brighton har släppt in en enda boll inom detta spann, trots möten med starka offensiver som Liverpool, Tottenham och Aston Villa.

1-0 på Anfield samt 1-0 här hemma mot Spurs innebär dubbla fjädrar i Potters hatt. Hodgson har dubbla nederlag i ryggen, 2-0 i brakan borta mot Leeds följdes upp med en ännu svagare prestation hemma mot Burnley där de vinröda vevade hem en 3-0-viktoria. Brighton var fullkomligt överlägsna borta mot Palace där krysset var ett rån, när Roy saknar Sakho och Zaha finns ingenting att be för.

Fler odds på Brighton – Crystal Palace

Spel: Hemmaseger @ 1,75
Tävling: Premier League
Plats: AmEx Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Juventus – Crotone: Juventus Över 2,5 mål @ 1,70
Osasuna – Sevilla: Bortaseger @ 2,00
Brighton – Crystal Palace: Hemmaseger @ 1,75

Totalt odds: 5,95

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100