bet365

Trippeln 23/4 – Fredagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Ångesten ligger tät hos Köln som hänger mot repet i Bundesliga och beger sig till Augsburg. På den engelska fronten är det dags för Derbi della Arteta medan fredagskvällens fotbollsresa tar sin ände i Frankrikes högsta serie.

Spelstopp: 20.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Augsburg – Köln: Båda lagen gör mål @ 1,91

Sebastian Andersson är en av Bundesligas mest ångerfulla spelare. Skåningen trodde att han bytte upp sig vid sommarens skifte från Union Berlin till FC Köln men Basse har blivit smärtsamt medveten om sin fadäs. Tolv strutar förra säsongen har övergått i två kassar och nedflyttningsplats. Som lök på svenskens lax är han skadad nu.

FC Köln har haft desto bättre utväxling på sitt andra sommarförvärv, Ondrej Duda som hämtades in från Norwich. Slovaken lotsar gästernas offensiv som inte varit det stora problemet, FCK har satt lika många kassar som mittengänget Augsburg, läckaget bakåt med 54 insläppta på 30 omgångar är desto värre. Att nyckelbacken Ehizibue sitter på botbänken under fredagen gör inte saken bättre för nästjumbon.

Augsburg har inte sett helt och hållet på det torra eftersom tabellen sladdar en smula. På eget gräs har dock värdarna varit vassa under våren. Lejonparten av kamperna på denna arena sedan årsskiftet har innehållit baljor i båda burar. FC Köln har lirat “båda lagen gör mål” mot dignitärer som Bayern München, Borussia Dortmund och Mönchengladbach. Motsvarande möte på denna arena förra säsongen slutade 1-1.

Fler odds på Augsburg – Köln

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,91
Tävling: Bundesliga
Plats: WWK Arena
Tid: 20.30
TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Arsenal – Everton: Everton +0,5 @ 1,83

Vi styr vidare kosan mot The Big Smoke där Mikel Arteta tar emot laget han en gång i tiden representerade. Arsenal har inte haft någon bra tid under spanjorens ledning, efter 32 omgångar i Premier League ligger de rödvita på en tvärblek niondeplats, närmast kommer värdarna från ett 1-1-kryss i derbyt mot Fulham.

Everton med Don Carlo Ancelotti vid rodret har tre pinnar mer än Arsenal trots att de blåklädda lirat en match mindre. The Toffees kommer närmast från en dust med ett annat Londonlag, Tottenhams besök på Goodison Park slutade 2-2 och var det tredje raka krysset för Ancelottis armé.

Arsenals favoritskap på Emirates Stadium denna afton ter sig tämligen svårköpt när laget på andra sidan är minst lika bra. Tilläggas bör att The Gunners gått segerlösa i fyra raka tävlingsmatcher på eget gräs. Everton har dessutom ett mentalt övertag efter vinsten i höstmötet mellan dessa kombattanter. Att varken Aubameyang eller Lacazette verkar komma till spel är inte heller oviktigt i sammanhanget.

Fler odds på Arsenal – Everton

Spel: Everton +0,5 @ 1,83
Tävling: Premier League
Plats: Emirates Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Reims – Marseille: Under 2,5 mål @ 1,72

På den franska fronten har högsta serien nått fram till omgång 34 när det ska bataljeras på Stade Auguste-Delaune. Marseille befinner sig strax utanför de åtråvärda platserna inom topp 5. Les Olympiens tillhör de mest stabila lagen sett till leveransen på Stade Velodrome, bortaspelet är en helt annan visa.

Säsongens strider på resande tass i Ligue 1 bär facit 5-6-5 för Marseilles del, därmed tillhör gästerna den undre halvan i denna kategori, med tillhörande minus i målskillnaden. Mittenlaget Reims är seriens mest kryssbenägna värdlag med hemmaraden 4-8-4. Dessutom är de rödvita synnerligen målsnåla, 14-15 lyder målskillnaden på denna matta.

Närmast kommer Reims från ett mållöst möte här hemma mot Metz. På utflykten till rivieran och mötet med Nice innan dess slutade kalaset, trumvirvel, 0-0. Höstmötet mellan Marseille och Nice slutade också med delad ära, 1-1, det var femte gången på de senaste sex inbördes då striden varit tillräckligt målsnål för att leva upp till fredagens förväntningar.

Fler odds på Reims – Marseille

Spel: Under 2,5 mål @ 1,72
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Auguste-Delaune
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Augsburg – Köln: Båda lagen gör mål @ 1,91
Arsenal – Everton: Everton +0,5 @ 1,83
Reims – Marseille: Under 2,5 mål @ 1,72

Totalt odds: 6,01

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 april, 2021