Trippeln 23/8 – Måndagstrippeln!

Dagens Trippel

Både Malmö FF och AIK vann sina matcher i helgen och sätter således press på Djurgårdens IF i toppen av Allsvenskan. Samtidigt ska AC Milan begå säsongspremiär mot Sampdoria denna måndagskväll. Sista byggstenen i trippeln hämtas från de brittiska öarna.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Djurgårdens IF – Mjällby: Djurgårdens IF -1,5 @ 2,06

Fler odds på Djurgårdens IF – Mjällby

3-0 till Malmö mot Degerfors, 2-1 till AIK mot Häcken. Därmed står de tre stora guldkombattanterna på samma poäng när Djurgårdens IF har denna hängmatch i handen. Och man kan ju tänka sig tuffare uppgifter än den som nalkas på Tele2 Arena när seriens nästjumbo ska ta sig till huvudstaden.

Mjällby AIF har inte fått någon nämnvärd reaktion sedan Järdler lämnade över taktpinnen till Thorstensson. I synnerhet inte i bortaspelet där sölvesborgarna alltjämt är segerlösa efter åtta utflykter. Tre poäng i bortatabellen gör gästerna är att jämföra med Djurgårdens 19 pinnar hemmavid.

Serien vänder nu för aftonens opponenter, stockholmarna var nere i Sölvesborg förra helgen och kammade in en välförtjänt viktoria sedan Bärkroth satt matchens enda strut. Hemma på konstgräset i huvudstaden ska det skilja minst en boll ytterligare, bland andra Malmö FF har fått stryk med två bollar på den blårandiga mattan. Drygt dubbeldeg på handikappet smakar mumma.

Fler odds på Djurgårdens IF – Mjällby

Spel: Djurgårdens IF -1,5 @ 2,06
Tävling: Allsvenskan
Plats: Tele2 Arena
Tid: 19.00
TV: Discovery+

Sampdoria – AC Milan: Sampdoria +0,5 @ 1,87

Fler odds på Sampdoria – AC Milan

Det har inte undgått någon fotbollsälskare att den italienska stöveln slagit upp portarna i helgen, veckan inleds med att vi ska få se två nya herrskap ge sig in i Serie A-elden. Sampdoria genrepade för en vecka sedan i Coppa Italia då Gabbiadini gick i bräschen när Alessandria slogs ut.

Nye Samp-coachen Roberto D’Aversa mönstrade i princip bästa möjliga manskap och kunde ändå unna sig i att använda EM-kungen Damsgaard som inhoppare. De blåklädda lirarna från Ligurien har goda möjligheter att åter lägga ankare på finrummets övre halva om man får behålla sin danske guldklimp som omgärdats av ihärdiga flyttrykten hela sommaren.

AC Milan nådde en överraskande andraplats förra säsongen, det lär knappast upprepas med tanke på sommarens rockader. De rödsvarta milaneserna ser betydligt svagare ut nu när både Donnarumma och Calhanoglu lämnat modemeckat. I premiären saknas dessutom Zlatan(17 poäng förra säsongen) och Kessie(också 17 poäng förra säsongen). Senaste sex inbördes bär facit 1-3-2, nu är maktbalansen tillplattad.

Fler odds på Sampdoria – AC Milan

Spel: Sampdoria +0,5 @ 1,87
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Luigi Ferraris
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

West Ham – Leicester: Båda lagen gör mål @ 1,69

Fler odds på West Ham – Leicester

Sista anhalt under veckans första fotbollsresa är den engelska huvudstaden och ett tidigt möte mellan huvudaspiranterna till utmärkelsen “Bäst bakom Big 6”. De flesta gångerna senaste åren är det Leicester som dragit detta strå men nu är det jämnare än någonsin bakom jättarna.

I vårens sluttabell av Premier League skiljde blott en pinne mellan Rävarna som slutade femma och West Ham som hamnade på sjätteplatsen. Lingard har lämnat London sedan dess men kvar finns offensiv slagstyrka i Bowen, Antonio och Soucek. Sen ska vi inte glömma Benrahma som svarade för både mål och assist i premiären när The Hammers 4-2-segrade borta mot Newcastle.

Leicester har också haft en finfin start på säsongen. Efter segern i Community Shield mot Manchester City fick Wolves smaka på Jamie Vardys fruktade målnäsa på King Power Stadium. The Foxes avslutade förra säsongen med sju raka ligamatcher på bortaplan som innehöll baljor både bakåt och framåt. Motsvarande möte förra säsongen mellan West Ham och Leicester slutade 3-2, det var sjätte raka mellan dessa herrskap på denna matta med mål för båda lagen.

Fler odds på West Ham – Leicester

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,69
Tävling: Premier League
Plats: Olympic Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Djurgårdens IF – Mjällby: Djurgårdens IF -1,5 @ 2,06
Sampdoria – AC Milan: Sampdoria +0,5 @ 1,87
West Ham – Leicester: Båda lagen gör mål @ 1,69

Totalt odds: 6,51

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100