Trippeln 24/4 – Bayern München säkrar titeln

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Bayern tar hem ännu en ligatitel vid seger under lördagen och här är vi inne på att de löser den uppgiften utan några som helst problem. En klar seger för Müller och company är en del av lördagens trippel. Målglatt möte i Serie A och en klar bortaseger i Premier League tar kupongen i hamn. Häng med!

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Genoa – Spezia: Över 2,5 mål @ 2,00

Genoa och Spezia ligger båda på 33 poäng inför lördagens batalj. Ner till Cagliari under strecket skiljer det fem pinnar och med tanke på att laget från Sardinien har fått upp ångan mot slutet står det väldigt viktiga poäng på spel här. Genoa spelade 2-2 mot Benevento tidigare i veckan efter att samtliga mål fallit i den första halvleken. Veteranen Goran Pandev stod för Genoas båda fullträffar och såg väldigt pigg ut då.

Offensivt har Genoa sett intressanta ut en längre period med Destro, Scamacca och Pjaca som andra alternativ på topp. Värdarna har nu nätat i sex raka ligakamper. Spezia tog en härlig poäng mot självaste Inter i onsdags och behöver inte be om ursäkt för det. Spezia försvarade sig tappert och var ständigt farliga i omställningarna med Farias och Piccoli. Gyasi började på bänken då men ska ses med bra chans att få start här. Dessutom kan mycket väl Nzola, som kände av en skada och vilades mot Inter, vara tillgänglig för spel igen.

När dessa lag ställdes mot varandra under hösten vann Genoa med 2-1 och detta är två lag som brukar vara med om målglada kamper. Spezias tolv senaste matcher har alla slutat med att tittarna har fått se minst två mål. Överspelet ligger därmed nära till hands, speciellt när det finns att få till skyhöga 2,00.

Fler odds på Genoa – Spezia

Spel: Över 2,5 mål @ 2,00
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Luigi Ferrari
Tid: 15.00
TV: Cmore Live och Cmore

Mainz – Bayern München: Bayern München -1 @ 1,79

Det spelar ingen roll hur många skador Bayern München drar på sig, de bara fortsätter vinna ändå. Nu är ännu en ligatitel nära, seger här och Die Roten säkrar förstaplatsen matematiskt med tre omgångar kvar att spela. Närmast kommer Hansi Flicks manskap från en 2-0-seger mot Bayer Leverkusen där matchen var avgjord redan efter en kvart. Bayern var riktigt bra då. Goretzka hoppade in mot slutet av matchen och bör vara redo för en startplats här.

Mainz såg länge ut att åka ur Bundesliga, men en fantastisk vår har gjort att de just nu ligger på säker mark. 13 poäng på de fem senaste omgångarna imponerar stort. Det ska dock sägas att Quaisons gäng har haft ett ganska enkelt spelschema under den perioden. Quaison själv har fått snålt med speltid då Mainz istället har satsat på Szalai och Onisiwo på topp. Det är troligen den duon som får chansen här också.

Bayern München har vunnit lagens sju senaste inbördes möten och besegrade Mainz med 5-2 i januari. Totalt har gästerna faktiskt dunkat in 20 bollar på de fyra senaste mötena mot lördagens kombattanter. Otroliga siffror. Med en ligatitel att lägga beslag på lär knappast det sydtyska storlaget slå av på takten. Här vinner de med minst två bollars marginal till godkända 1,79.

Fler odds på Mainz – Bayern München

Spel: Bayern München -1 @ 1,79
Tävling: Bundesliga
Plats: Opel Arena
Tid: 15.30
TV:Viasat Sport 1 och Viaplay

Sheffield United – Brighton: Brighton över 1,5 lagmål @ 2,02

Brighton är det lag i hela Premier League som gör minst mål sett till hur många farliga chanser de skapar. Enligt expected goals borde de ha nätat 13 gånger fler denna säsong. Mot Chelsea skapade Fiskmåsarna återigen en del farliga chanser, men närmare än ett stolpskott från Danny Welbeck kom de inte. Just Welbeck bör ha en enklare väg mot mål tillsammans med Trossard och Maupay när jumbon står på andra sidan.

Sheffield United har stått för en rejäl fiaskosäsong och är redan klara för degradering. Spelarna ser mest ut att längta efter semestern och även fast de stod upp ganska bra senast mot Wolverhampton blev det förlust med 0-1. Mot ett Brighton som ännu inte helt och hållet har säkrat sitt kontrakt blir det knappast enklare för The Blades.

När lagen möttes senast slutade det 1-1 och Brighton har haft en del bekymmer att luckra upp bottenlagen under säsongen. Mot ett uppgivet hemmalag ska dock Potters mannar kunna skapa gott om målchanser och nu är det dags att sätta ett par bollar i nät. Att Brighton ska måla minst två gånger spelas till dryga två gånger pengarna.

Fler odds på Sheffield United – Brighton

Spel: Brighton över 1,5 lagmål @ 2,02
Tävling: Premier League
Plats: Bramall Lane
Tid: 21.00
TV: Viasat Sport Premium och Viaplay

Trippeln

Genoa – Spezia: Över 2,5 mål @ 2,00
Mainz – Bayern München: Bayern München -1 @ 1,79
Sheffield United – Brighton: Brighton över 1,5 lagmål @ 2,02

Totalt odds: 7,23

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 april, 2021