Trippeln 26/1 – Brittisk tisdagstrippel!

Dagens Trippel

Det är ingen vanlig tisdag som ligger för våra fötter, det är full sula på de brittiska öarna. Premier League slår till med ett koppel av fina fighter när vi i första hand lockas av mållinorna för att hitta bästa speltipsen. I Londonderbyt tas ställning på 1X2-marknaden.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Crystal P – West Ham: West Ham -0,5 @ 2,36

Fler odds på Crystal Palace – West Ham

Det är derbyt i The Big Smoke som inleder denna härliga tisdagskväll med ett mustigt möte på Selhurst Park. Crystal Palace är som vanligt placerade mellan mitten och botten, vad gäller leveransen här hemma har Roy Hodgsons örnar inkasserat tre resultat av vardera valör.

West Ham är nio poäng rikare än Kristallpalatset sedan David Moyes uppenbarligen hittat helt rätt hos de vinröda. The Hammers tillhör Premier Leagues mest formstarka lag, sett till de senaste tio omgångarna ligger gästerna femma framför elefanter som Liverpool, Chelsea och Tottenham.

West Ham har vunnit fem raka tävlingsmatcher, nyårsdagens triumf mot Everton på Goodison Park var en fet fjäder i Moyes hatt. Crystal Palace lär få en tuff tisdag med tanke på hur förtvivlat svårt dessa rovfåglar haft att rå på sina byten sedan årsskiftet. The Eagles har gått mållösa i 315 minuter och ett nytt bottennapp betalar betydligt bättre än det borde.

Fler odds på Crystal Palace – West Ham

Spel: West Ham -0,5 @ 2.36
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Sport Fotboll

Newcastle – Leeds: Över 2,5 mål @ 1,72

Fler odds på Newcastle – Leeds

Nästa fågelflock till rakning är skatorna på St. James’ Park. Det börjar osa en smula sur katt i skatboet sedan Newcastle inte mäktat med att inkassera mer än 19 poäng på lika många omgångar. Steve Bruce har visserligen lotsat de svartvita till poängplock i lejonparten av hemmamatcherna men formen är undermålig.

The Magpies har inte smakat på segerns sötma sedan luciafirandet. Tio tävlingsmatcher sedan dess utan någon viktoria bådar ej gott inför mötet med december månads banemän. När Newcastle besökte klassiska Elland Road för en dryg månad sedan tvingades de vända hem med 5-2 i baken efter att Harrison och Bamford skojat klart.

Leeds återfinns några hack ovanför Skatorna i PL-tabellen och på resande tass är gästerna sällan blygsamma. Säsongens tio utflykter för The Peacocks del har renderat i åtta stycken överspel med minst tre mål på tavlan. Med tanke på hur hemmamötet med Newcastle såg ut finns ingen anledning att tro på annat nu.

Fler odds på Newcastle – Leeds

Spel: Över 2,5 mål @ 1,72
Tävling: Premier League
Plats: St. James’ Park
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Southampton – Arsenal: Under 2,5 mål @ 1,88

Fler odds på Southampton – Arsenal

Frågan är om det blir lika mycket klang och jubel på St. Mary’s Stadium som i det svartvita skatboet. Lustigt nog möttes dessa kombattanter på just denna arena så sent som i helgen. Lördagens möte i FA-cupen slutade 1-0 till Southampton när gästerna roterade duktigt och olycksalige Gabriel fällde avgörandet med balja i fel bur.

Det är bara en dryg månad sedan Arsenal tog emot The Saints på Emirates i ligaspelet också. 1-1 på tavlan den gången var frukten av Theo Walcotts befästande att släkten är värst samt en utvisning med halvtimmen kvar på olycksalige, just det, Gabriel. Mikel Arteta gör nog bäst i att gömma undan brassen denna tisdagskväll om det ska bli ordentlig match.

Fyra av de senaste fem inbördes mötena på denna arena har hållit sig på max två mål. Senaste fem matcherna på denna arena har slutat med max två mål, trots besök av världens vassaste anfall i form av Liverpool samt Manchester City. Ett nytt underspel ligger i pulpeten, med eller utan Gabriel, och blir perfekt för att fullborda trippeln.

Fler odds på Southampton – Arsenal

Spel: Under 2,5 mål @ 1,88
Tävling: Premier League
Plats: Sst. Mary’s Stadium
Tid: 21.15
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Crystal P – West Ham: West Ham -0,5 @ 2,36
Newcastle – Leeds: Över 2,5 mål @ 1,72
Southampton – Arsenal: Under 2,5 mål @ 1,88

Totalt odds: 7,63

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100