Trippeln 26/2 – Fredagens trippellir!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Längs fredagens fotbollsfärd stannar vi till längs Europas allra fetaste ligor. Serie A, Ligue 1 samt La Liga står på menyn när tacosen och spratteldrickan behöver finansieras. Kvällens tema är halvgarderingar när vi sätter av mot en fullbordad trippel.

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Torino – Sassuolo: 1X @ 1,73

Fler odds på Torino – Sassuolo

Olimpico i Turin är första anhalt när Serie A går in i omgång 24. Sassuolo finns fortfarande att finna på den övre halvan av tabellen men frågan är om de grönsvarta stannar där hela vägen in på målsnöret. Under hösten såg De Zerbis sällskap rent av ut som en kandidat till Europaplatserna men vintertid verkar inte vara gästernas melodi.

1-1-pinnen hemma mot Bologna senast åstadkom Sassuolo tack vare spel med en man mer i 60 minuter. På de senaste åtta tävlingsmatcherna har Sassarna endast hissat segerflagg vid ett tillfälle, mot Crotone som är jumbo. Nu ska grabbarna från Reggio Emilia besöka ett gladlynt gäng de knappast glömt bort. Höstens inbördes på Mapei Stadium var en holmgång som slutade 3-3.

Just oavgjorda resultat är mer regel än undantag när det gäller Torino. Tjurarna nöp visserligen tre pinnar på Sardinien förra helgen men innan dess hade de lilaklädda inkasserat fem raka kryss. Med totalt elva delade potter är värdarna seriens klart mest kryssbenägna gäng, det gör ju ingenting med tanke på den framtagna halvgarderingen.

Fler odds på Torino – Sassuolo

Spel: 1X @ 1,73
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Olimpico
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Live

Stade Rennes – Nice: X2 @ 2,08

Fler odds på Stade Rennes – Nice

I den franska högstaligan strålar två formsvaga herrskap samman på Roazhon Park. Stade Rennes påminner om Sassuolo såtillvida att det gamla svensklaget svarade för en finfin höst men har tacklat av ju längre säsongen lidit. Sedan årsskiftet har det rödsvarta hemmalaget betat av nio tävlingsmatcher och endast vunnit en gång.

Nice kommer precis som Stade Rennes från tre raka torskmåltider. Hemma mot Metz skrapade rävarna från rivieran ihop tillräckligt med chanser för att skörda åtminstone en pinne, bortamatcherna mot PSG och Marseille är inte mycket att säga om. Ursea som tagit över efter Vieira har en intrikat uppgift framför sig.

Nice har trots tidvis kräftgång god marginal ner till det absoluta träsket, efter 26 omgångar är gästerna sex pinnar framför Nantes på kvalplats. Förra säsongen vann Nice här i Bretagne, det var femte raka poängplocket i motsvarande möten. Rennes har plockat fler poäng borta än hemma och inte vunnit på eget gräs 2021.

Fler odds på Stade Rennes – Nice

Spel: X2 @ Odds
Tävling: Ligue 1
Plats: Roazhon Park
Tid: 21.00
TV: Viaplay, Viasat Sport Fotboll

Levante – Athletic Bilbao: 1X @ 1,63

Fler odds på Levante – Athletic Bilbao

Vi avslutar fredagsmyset i Valencia där formstyrkan är genomgående. Athletic Bilbao ligger två pinnar bakom hemmalaget när de rödvitrandiga har en hängmatch i handen. Baskerna kommer närmast från ett 1-1-resultat mot Villarreal hemma på San Mamés inför besöket hos en färsk bekantskap.

Dessa klubbar möttes så sent som 11 februari, då handlade det om Copa del Rey och då var Baskien spelplats. Första dusten i semifinalen slutade 1-1 när Athletic Bilbao låg närmast vinsten. Till saken hör att baskerna är två vitt skilda lag beroende på spelplats, de hemmakära gästerna tillhör bottengängen i bortatabellen.

Club Athletic har blott gått segrande ur två av sina elva kamper på resande fot under denna säsong av det spanska finrummet. Levante har i sin tur bara torskat två gånger på tolv tillställningar i grodborgen. The Frogs har dessutom mäktig form efter ett dubbelmöte med serieledarna från Madrid där 1-1- här hemma följes upp med en 2-0-chock på Wanda Metropolitano.

Fler odds på Levante – Athletic Bilbao

Spel: 1X @ 1,63
Tävling: La Liga
Plats: Estadi Ciutat de Valéncia
Tid: 21.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Torino – Sassuolo: 1X @ 1,73
Stade Rennes – Nice: X2 @ 2,08
Levante – Athletic Bilbao: 1X @ 1,63

Totalt odds: 5,86

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 25 februari, 2021