Trippeln 26/4 – Måndagstrippeln!

Dagens Trippel

Veckans första dag erbjuder ett brett spektrum med allt från Allsvenskan till Premier League och Serie A. Klassikermötet mellan IFK Göteborg och Degerfors är en höjdpunkt hemmavid. På kontinenten blir det intressant att se hur Milan klarar sig utan Zlatan i Rom.

Spelstopp: 18:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

IFK Göteborg – Degerfors: Under 2,5 mål @ 1,76

Fler odds på IFK Göteborg – Degerfors

Vi inleder fotbollsfärden på den svenska västkusten där göteborgare välkomnar värmlänningar. Allsvenskan ska stänga sin tredje omgång denna måndagskväll när Degerfors jagar sina första poäng sedan uppflyttningen till finrummet. De rödvita gästerna jagar till och med sitt första mål då Edvardsen och company inte hittade nätet mot varken AIK eller Kalmar FF.

IFK Göteborg jagar sin andra trepoängare efter den suveräna insatsen för en vecka sedan. 2-0 i megamötet mot AIK satte en stor fjäder i hatten på Roland Nilsson som fick se nyförvärvet Kolbeinn Sigthorsson smälla in dubbla strutar på sin forna arbetsgivare från Solna. 0-0 i premiären innan dess mot Örebro SK vittnar om att Rolle fått bra stäm på det blåvita försvarsspelet.

När Blåvitt och Degen möttes under försäsongen slutade den avslappnade tillställningen 2-2, lika luftig show är knappast att vänta denna afton. IFK Göteborg har gått under den aktuella linan i sina senaste fyra tävlingsmatcher. Värmlänningarna likaså i säsongens samtliga tre tävlingsmatcher mot allsvenskt motstånd.

Fler odds på IFK Göteborg – Degerfors

Spel: Under 2,5 mål @ 1,76
Tävling: Allsvenskan
Plats: Ullevi
Tid: 18.30
TV: Discovery+

Lazio – AC Milan: Båda lagen gör mål @ 1,59

Fler odds på Lazio – AC Milan

Nere i den italienska stöveln styrs kosan mot den eviga staden och ett möte som också förtjänar epitetet klassikermöte. Historiskt sett har AC Milan varit den vassare klubben av dessa opponenter, så är även fallet för tillfället. Männen från modemeckat tågar mot en plats i Champions League medan Lazio i första hand har Europa League i sikte.

Frågan är dock hur det står till med dagsformen hos det gästande topplaget. Milan kommer närmast från en ytterst klen prestation på San Siro där Sassuolo tilläts vända och vinna med 2-1. Zlatan Ibrahimovic saknades då på grund av skada, de rödsvartas bäste målskytt saknas även mot Lazio av samma anledning.

Örnarna i blåvit skrud vänder hem till huvudstaden efter rena rama sjöslaget i Neapel. Simone Inzaghis fåglar åkte på en 5-2-smäll mot Napoli när det som vanligt var öppna spjäll i båda riktningar av den romerska flocken. 5-3-segern i senaste hemmamatchen, mot Benevento, är ytterligare prov på den saken. Milan har både målat och släppt in i fem raka. Säsongens första möte mellan dessa kombattanter slutade 3-2 till de rödsvarta. 

Fler odds på Lazio – AC Milan

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,59
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Olimpico
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

Leicester – Crystal Palace: Leicester – 1,5 @ 2,42

Fler odds på Leicester – Crystal Palace

Vi stänger fotbollsbutiken på de brittiska öarna där gentlemännen Brendan Rodgers och Roy Hodgson ska armbågas. Sett till både tabell och truppläge är det jättestor fördel för Brendans Leicester. The Foxes vann med 3-0 mot West Bromwich senast när Jamie Vardy bidrog med både mål och assist. Därmed är de blåvita värdarna i pole position för att nå Champions League.

Sverigevännen Roy anländer till King Power Stadium med en skadelista på sex spelare som uppges borta/osäkra, bland andra nyckelbacken Sakho. Närmast kommer gästerna från en förlust med 4-1 hemma mot Chelsea, därmed skiljer ett 20-tal poäng upp till måndagens motståndare.

Crystal Palace har lagt sig tillrätta i ett ingenmansland och Roy lär ha betydligt svårare än Brendan att veva igång sina spelare. Motsvarande möte förra säsongen slutade 3-0 till Leicester och med rådande ingångsvärden är ett liknande resultat att vänta nu. Sedan årsskiftet har Rävarnas hemmamatcher innehållit segrar med minst två mål mot lag som Manchester United, Chelsea och Liverpool

Fler odds på Leicester – Crystal Palace

Spel: Leicester -1,5 @ 2,42
Tävling: Premier League
Plats: King Power Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Xtra

Trippeln

IFK Göteborg – Degerfors: Under 2,5 mål @ 1,76
Lazio – AC Milan: Båda lagen gör mål @ 1,59
Leicester – Crystal Palace: Leicester – 1,5 @ 2,42

Totalt odds: 6,77

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100