Trippeln 27/11 – Premier League-trippel!

Dagens Trippel

Lördagar är lika med Premier League och som vanligt är spelutbudet mäkta generöst. Trippeln inleds på Anfield där Liverpool, som känns närmast oslagbara för stunden, låter segertåget tuffa vidare. Därefter plockas ett målspel i London samt att “Vargarna” backas i östra England. Lycka till vid rygg!

Spelstopp: 15:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Liverpool – Southampton: Liverpool -1,5 @ 1,82

Fler odds på Liverpool – Southampton

Liverpool sparade på krutet i Champions League-mötet med Porto då Jürgen Klopp lät bänkspelare som Thiago, Morton och Minamino visa upp sina kvalitéer. The Reds var, trots den reservbetonade elvan, överlägsna portugiserna och säkrade en komfortabel 2-0-seger. Det säger en del om engelsmännens dominans.

Southampton är inte samma lag efter försäljningen av Danny Ings till Aston Villa. “Helgonen” har förvisso lyckats vinna två av de tre senaste ligamatcherna, men i det stora hela övertygar inte gänget från sydkusten. På anrika Anfield har James Ward-Prowse och company gått bet fyra raka besök utan att lyckas göra mål framåt. Det bådar naturligtvis inte gott för gästerna.

Mycket talar för att besökarnas negativa svit fortsätter. Liverpool är fenomenala för stunden och kommer inte att låta ett betydligt sämre Saints sätta käppar i hjulen. Att Klopps manskap vinner med minst två måls marginal klickas till fint odds.

Fler odds på Liverpool – Southampton

Spel: Liverpool -1,5 @ 1,82
Tävling: Premier League
Plats: Anfield
Tid: 16:00
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Crystal Palace – Aston Villa: Båda lagen gör mål: Ja @ 1,75

Fler odds på Crystal Palace – Aston Villa

Crystal Palace och Aston Villa möts i en på förhand oviss kamp. De förstnämnda tappade ledningen två gånger när de misslyckades med att fälla Burnley förra helgen (3-3). Christian Benteke var planens bästa spelare då belgaren stod för dubbla kassar. Ska den kraftfulle anfallaren och hans kamrater börja vinna fotbollsmatcher vill det till att de höjer sig defensivt.

Aston Villa har goda möjligheter att klättra i Premier League. Birmingham-klubben har kontrakterat Steven Gerrard som ny huvudtränare efter att Dean Smith fick gå, och den tidigare Liverpool-stjärnan vann direkt i debuten då Brighton besegrades med 2-0. Med Gerrards ledarskap och anfallsstjärnan Danny Ings tillbaka från skada kommer Villa att vinna sin beskärda del av matcher under vintern.

Denna batalj är för jämn för att välja en sida. Istället blickar vi mot mål-kolumnen där spelet som innebär att båda sällskapen får uppleva nätkänning bjuds ut till ett smaskigt odds. Med tanke på de offensiva kvalitéer som finns på planen kan det mycket väl smälla åt bägge håll!

Fler odds på Crystal Palace – Aston Villa

Spel: Båda lagen gör mål: Ja @ Odds
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 16:00
TV: Viaplay

Norwich – Wolverhampton: Bortaseger @ 2,17

Fler odds på Norwich – Wolverhampton

Norwich sparkade tyske tränaren Daniel Farke efter bortasegern mot Brentford. Lite märkligt kan förstås tyckas då laget äntligen lyckades vinna. Därefter plockade de gröngula från östra England in Dean Smith, som dagarna innan hade fått foten av Aston Villa. Trots stormiga förhållanden på tränarbänken lyckades Teemu Pukki och company ändå följa upp med en ny seger då Southampton besegrades på Carrow Road förra helgen.

Nu ställs värdarna inför en ännu tuffare prövning när solida Wolves kommer på besök. “Vargarna” har visat upp en fin fotboll under Bruno Lage och väntas tillhöra den övre halvan av Premier League denna säsong. Med anfallsstjärnan Raúl Jiménez tillbaka från den hjärnskakning som höll honom borta större delen av förra säsongen är de gulsvarta än mer konkurrenskraftiga.

Det är lätt att tro att Norwich är ett helt nytt lag efter två raka segrar, men mycket talar ändå för att nästjumbon får återvända till The Championship nästa säsong. Gästerna från “Wolftown” håller betydligt högre nivå och borde gå vinnande ur denna duell. Den raka tvåan spelas till över dubbla degen!

Spel: Bortaseger @ 2,17
Tävling: Premier League
Plats: Carrow Road
Tid: 16:00
TV: Viasat Sport, Viaplay

Trippeln

Liverpool – Southampton: Liverpool -1,5 @ 1,82
Crystal Palace – Aston Villa: Båda lagen gör mål: Ja @ 1,75
Norwich – Wolverhampton: Bortaseger @ 2,17

Totalt odds: 6,91

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100