Trippeln 29/10 – Torsdagstrippel med Zlatan!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Höstens torsdagar innehåller som brukligt spel i Europa League. Denna vecka ska Zlatan slåss med tjecker samtidigt som Lille möter Celtic i samma grupp som Milan. På blågul mark tas trippeln i mål med en häftig match som utlovar målgaranti.

Spelstopp: 18:54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Milan – Sparta Prag: Båda lagen gör mål @ 1,73

Fler odds på Milan – Sparta Prag

Det går inte att prata om Milan utan att prata om Zlatan. Skåningen är 39 år men minst lika bra som han var för tio år sedan. Herr Ibra leder skytteligan i Serie A efter att ha pangat in dubbla baljor i måndagens match mot Roma. Milan har varit riktigt starka denna höst och gått obesegrade genom samtliga tävlingar.

Sparta Prag har vunnit alla inhemska matcher under hösten men när tjeckerna stötte på utländsk patrull blev det stopp och belägg. Lille körde över spartanerna med 4-1 i Gyllene Prag under förra veckans premiär i Europa League. Nu ska gruppjumbon besöka gruppfavoriten på mäktiga San Siro i Milano.

Zlatan och hans rödsvarta kumpaner är frejdigt framåtlutade och ser heller mål i båda burar än mållösa historier. 3-3 mot Roma senast innebär att fem av Milans sju senaste tävlingsmatcher fallit under flaggan “båda lagen gör mål”. Sparta Prag samtliga ligamatcher under hösten har också innehållit två lag på måltavlan, likaså EL-premiären. Vi räknar med både italienskt och tjeckiskt målande i modemeckat.

Fler odds på Milan – Sparta Prag

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,73
Tävling: Europa League
Plats: San Siro
Tid: 18.55
TV: Dplay

Lille – Celtic: Lille Över 1,5 mål @ 1,70

Fler odds på Lille – Celtic

I gruppen där Milan bär favoritskapet är det upp till Lille och Celtic att göra upp om den andra slutspelsplatsen. Av respektive premiär att döma råder ingen tvekan om att Lille ligger i pole position för att erövra andraplatsen, fransoserna gjorde processen kort med Sparta Prag på bortabana när Yusuf Yazici smackade in ett hattrick.

Celtic drog en nitlott i premiären mot Milan, trots spel hemma i Glasgow där de grönvita historiskt sett varit starka. Skottarna är inte längre på samma nivå som tidigare, för två veckor sedan blev det 2-0-torsk i derbyt mot Rangers och närmast kommer gästerna från en svag 3-3-insats mot Aberdeen.

Lille är ruggigt hemmastarka, endast Paris Saint Germain och Marseille har hissat segerflagg i Flandern under 2020. Les Dogues har gjort minst två mål i fyra av sina senaste fem tävlingsmatcher. Celtic har släppt in minst två mål i sina senaste tre matcher och får räkna med samma visa på fransk mark.

Fler odds på Lille – Celtic

Spel: Lille Över 1,5 mål @ 1,70
Tävling: Europa League
Plats: Stade Pierre-Mauroy
Tid: 18.55
TV: Dplay

IK Sirius – AIK: Över 2,5 mål @ 2,05

Fler odds på IK Sirius – AIK

Målglädje ses fram emot även hemma i Svedala, därom är man trygg när IK Sirius joxar med trasan. Inget lag i Allsvenskan har gjort fler mål än Uppsalas stolthet och samtidigt släppt in lika många baljor. På 24 omgångar har de blåsvarta varit inblandade i 81 mål. På Studenternas IP är Sirius särskilt målglada, elva hemmamatcher påvisar målskillnaden 25-23.

AIK har skrotat både den destruktiva Rikard Norling-fotbollen från fjolåret och säsongsinledningens sjövilda Norling-fotboll. Bartosz Grzelak har fogat samman ett starkt kollektiv som just nu är det mest formstarka laget i Allsvenskan. Efter 2-2 borta mot IFK Norrköping har Gnaget sju raka tävlingsmatcher utan torsk.

Gästerna från Solna anländer till Uppsala efter att fyra av de senaste sex tävlingsmatcherna innehållit minst tre mål på tavlan. Nio av Sirius elva senaste allsvenska matcher har varit tillräckligt målrika för att täcka den aktuella linan, värdarna lär knappast lägga sig på försvar bara för att stjärnan Vecchia sitter på botbänken. 

Fler odds på IK Sirius – AIK

Spel: Över 2,5 mål @ 2,05
Tävling: Allsvenskan
Plats: Studenternas IP
Tid: 19.00
TV: Dplay

Trippeln

Milan – Sparta Prag: Båda lagen gör mål @ 1,73
Lille – Celtic: Lille Över 1,5 mål @ 1,70
IK Sirius – AIK: Över 2,5 mål @ 2,05

Totalt odds: 6,03

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 28 oktober, 2020