Trippeln 3/10 – Storlag på södnagstrippeln

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det ska spelas ett riktigt häftigt möte på Anfield Road denna söndag när Liverpool och Manchester City går i klinch. En match där jag tror att den ljusblåa maskinen tar hem alla tre poäng. Dessutom ska vi titta till ett regionsderby i Bergamo och ett överlägset Bayern München som fortsätter vräka in mål. Ryggar du?

Spelstopp: 17.29

Liverpool – Manchester City: Bortaseger @ 2,44

De senaste årens dominanter ställs mot varandra i Liverpool och det är ett möte som hela England ser fram emot. Liverpool leder Premier League efter sex spelade omgångar och har dessutom fått en perfekt start i Champions League. Jota, Salah och Mané gör mål när de vill och bakåt visar Virgil van Dijk vilken skillnad det gör när han kan spela. Detta är dock säsongens tuffaste uppgift hittills för Klopp.

Manchester City ser sådär löjligt stabila ut som bara de kan göra. Fem raka hållna nollor i Premier League talar sitt tydliga språk och förra helgen fick inte Chelsea iväg ett enda skott på mål trots hemmaplan. Visst blev det förlust i veckans kamp mot PSG, men vi som såg den matchen vet att det knappast var ett rättvist resultat. Bland annat stod Bernardo Silva för en helt ofattbar miss. City kan starta med Foden, De Bruyne, Grealish och Mahrez. Vilket lag ska kunna stå emot den kvartetten?

Förra säsongen vann de ljusblå klart på Anfield Road och även om det blir skillnad med fullsatta läktare är det inget snack om att City ska gälla som klara favoriter igen. 2,44 på den raka tvåan är ett bra odds och det blir vårt första drag på trippeln.

Fler odds på Liverpool – Manchester City >

Spel: Bortaseger @ 2,44
Tävling: Premier League
Plats: Anfield Road
Tid: 17.30
TV: Viasat Sport Premium och Viaplay

Bayern München – Eintracht Frankfurt: Bayern München -1 @ 1,42

Bayern München såg stundtals lite ofokuserade ut i hemmamötet med Dynamo Kiev tidigare i veckan, men när domaren blåste av matchen stod det ändå 5-0 skrivet på resultattavlan. Bayern är helt omöjliga att stoppa och har gjort galna 27 mål på sina sex senaste tävlingsmatcher. Lewandowski och Müller är evigt unga och med Gnabry och Sané löpande på kanterna kommer det mål därifrån också.

Eintracht Frankfurt har ännu inte vunnit i ligaspelet. Fem kryss och en förlust är facit inför den sjunde omgången. Borré och Lammers är två intressanta anfallare, men offensiven bärs främst av kantspringaren Kostic. Bakåt har Hasebe, Hinteregger och de andra haft det tuffare och Eintracht har bara hållit nollan i en av sex ligamatcher så långt. Den noteringen lär inte fördubblas under söndagen.

När lagen möttes i februari vann faktiskt Eintracht med 2-1. Den matchen spelades dock i Frankfurt. De senaste Bundesligamatcherna mellan lagen på Allianz Arena har slutat 5-0, 5-2, 5-1, 4-1 och 3-0 med Bayerns siffror först. Eintracht får sig en rejäl åktur ännu en gång. Die Roten vinner med minst två bollars marginal och 1,42 på den saken är vettigt virke till trippeln.

Fler odds på Bayern München – Eintracht >

Spel: Bayern München -1 @ 1,42
Tävling: Bundesliga
Plats: Allianz Arena
Tid: 17.30
TV: Viasat Sport Fotboll och Viaplay

Atalanta – Milan: Hemmaseger @ 2,12

Atalanta har börjat växla upp efter en trög inledning på säsongen och kommer närmast från en 1-0-seger över Young Boys i Champions League. Då gick Robin Gosens sönder, men med Joakim Maehle som ersättare på kanten ser de blåsvarta lika starka ut ändå. Förra helgen kryssade Atalanta mot Inter i en match där Gasperinis mannar dominerade. Nu väntar ännu en motståndare från närbelägna Milano.

Milan tog ledningen mot Atlético Madrid, men en tidig utvisning vände på matchen och spanjorerna kunde till sist vinna matchen. Blytungt för Rossoneri som därmed står på två raka förluster i mästarturneringen. I ligaspelet har det gått desto bättre, 16 poäng har spelats in på sex omgångar. Motståndet har dock inte varit det allra svåraste och förra helgen fick Milan kämpa ordentligt mot Spezia.

Hela Bergamo brukar leva upp när det vankas regionalderbyn mot Milan eller Inter. Atalanta har faktiskt bara torskat två av de tolv senaste inbördes mot gästerna. Zapata och Muriel fixar biffen för hemmalaget. Ettan plockas med till fina 2,12.

Fler odds på Atalanta – Milan >

Spel: Hemmaseger @ 2,12
Tävling: Serie A
Plats: Gewiss Stadium
Tid: 20.45
TV: Viasat Sport Fotboll och Cmore

Trippeln

Liverpool – Manchester City: Bortaseger @ 2,44
Bayern München – Eintracht Frankfurt: Bayern München -1 @ 1,42
Atalanta – Milan: Hemmaseger @ 2,12

Totalt odds: 7,34

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag:

https://clk.tradedoubler.com/click?p=295103&a=1634451&g=244660&url=https://spela.svenskaspel.se/oddset?utm_content=oddset-content

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 oktober, 2021