Trippeln 3/4 – Lördagstrippeln!

Dagens Trippel

Efter den ljuvliga landslagsveckan är helgen här med ett helt koppel av högoktaniga kamper på klubblagsfronten. När vi lägger de skarpaste liren under luppen bär det av till Serie A i Italien, Bundesliga i Tyskland och Premier League i England.

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Sassuolo – AS Roma: Bortaseger @ 1,66

Vi dyker ner i den italienska stöveln till att börja med då dess finrum har ett tiotal omgångar kvar av säsongen. Roma har svarat för en klart godkänd säsong då de rödtröjade romarna har hugg på en ny plåt till Europaspelet samtidigt som de avancerat i årets Europa League.

Roma segrade både hemma och borta mot Shakhtar Donetsk och har en kvartsfinal att se fram emot. I ligaspelet blev det romersk förlust mot Napoli inför uppehållet, samma behandling drabbades Sassuolo samtidigt av i sitt möte med Torino. Värdarna har annars gjort en helt okej säsong.

Sassuolo ligger och skvalpar mellan strecken, de grönsvarta kommer inte ha något att göra med dramatiken under vårkanten. Lustigt nog har Roberto De Zerbis virtuoser plockat fler poäng borta än här i Reggio Emilia. Ett högmotiverat Roma, som vunnit fem av de senaste sju borta mot Sassarna, ska kunna utnyttja detta.

Fler odds på Sassuolo – AS Roma

Spel: Bortaseger @ 1,66
Tävling: Serie A
Plats: Mapei Stadium
Tid: 15.00
TV: CMore, CMore Fotboll

Dortmund – Eintracht Frankfurt: Över 3,5 mål @ 2,44

Vi glider över till bratwurstens rike där det börjar dra ihop sig rejält. 26 av 34 omgångar har avverkats i Bundesliga när det stundar toppmöte mellan tabellgrannar på Signal Iduna Park. Eintracht Frankfurt har en smula överraskande fyra poäng mer än Borussia Dortmund inför lördagens kraftmätning.

Örnarna från ekomeckat har belamrat den fjärde och sista Champions League-platsen, även vid eventuellt nederlag i helgen får Dortmund finna sig i att ligga bakom dem. Endast tre nederlag synas hos Adolf Hütters rödvita fåglar som gick på uppehåll efter en 5-2-show mot Union Berlin.

Målglada shower bangar aldrig Dortmund på heller. De gulsvarta värdarna är kända för sin totalfotboll, inget lag i det tyska finrummet har gjort fler mål och samtidigt släppt in fler mål. Håland och hans vänner lirade 2-2 mot Köln inför uppehållet, något liknande är högst troligt i helgen. Fem raka möten mellan dessa lag på denna matta har innehållit minst fyra mål.

Fler odds på Dortmund – Eintracht Frankfurt

Spel: Över 3,5 mål @ 2,44
Tävling: Bundesliga
Plats: Signal Iduna Park
Tid: 15.30
TV: Viaplay, V Fotboll

Leicester – Manchester City: Bortaseger @ 1,58

Sist men absolut inte minst i vår anglofila värld serveras ett svårslaget toppmöte från Premier League. Leicester har alla möjligheter att få ge sig iväg på ett nytt Champions League-äventyr. The Foxes har sju pinnar ner till femteplatsen när nio rundor kvarstår.

Manchester City är både klara för kommande säsong av CL och favoriter till att lyfta den maffigaste av pokaler denna säsong. Att Pep Guardiola och hans adepter ska lyfta bucklan i Premier League är än mer säkerställt då den himmelsblå slaktmaskinen redan skapat ett gap på tvåsiffigt antal poäng.

Leicester tillhör Sassuolos märkliga sällskap, sådana som vantrivs hemmavid. 34 poäng borta för Rävarna är att jämföra med ynka 22 hemma i rävgrytet. Manchester City har vunnit 14(!) raka tävlingsmatcher på bortaplan och ska ges fullt förtroende att gasa vidare mot sin pokal. 

Fler odds på Leicester – Manchester City

Spel: Bortaseger @ 1,58
Tävling: Premier League
Plats: King Power Stadium
Tid: 18.30
TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

Sassuolo – AS Roma: Bortaseger @ 1,66 
Dortmund – Eintracht Frankfurt: Över 3,5 mål @ 2,44 
Leicester – Manchester City: Bortaseger @ 1,58

Totalt odds: 6,39

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100